profiel

Beheerder HetKind


admin

Meer weten over deze pagina of dit onderwerp? Stuur een e-mail naar: redactie@hetkind.org

twitter

Beschouwing voor onderwijsfilmprijs van het jaar, deel 5: Ik alleen in de klas hetkind.org/?p=59545

Ongeveer 11 uur geleden op hetkind's Twitter via hetkind website

facebook
Welkom

Welkom als bezoeker op deze website.

HETKIND is een (online) platform vol artikelen, blogs en verhalen over onderwijs en opvoeding. Publicaties waar de pedagogische opdracht doorheen schijn. Op hetkind.org ligt een schat aan lezenswaardige artikelen, gerubriceerd, soms toegankelijk geschreven, dan weer op een wijze waarvoor meer aandacht nodig is. Duizenden lezen dagelijks de verhalen, maken studie van theorieën en verdiepen zich in onderzoek. Maar ze doen ook zelf mee, door hun eigen dilemma’s, vragen en ervaringen op hetkind.org te beschrijven en te delen.

Wie zijn die mensen? Onderwijzers, opvoeders en betrokkenen die het appèl op en de urgentie van goed onderwijs ervaren en het belang van een eigen pedagogische opdracht daarin. Iedere dag weer. Ze vormen een groep die via eigen persoonlijke ontwikkeling als mens het verschil maakt, om te beginnen in de eigen directe omgeving. Vanaf 2010 hebben meer dan 100.000 mensen zich langs deze weg laten inspireren, door een bezoek aan de website, door nieuwsbrieven te lezen en die ook weer te delen via sociale media of in de eigen onderwijskring.

Aan hetkind.org kunt u ook zelf bijdragen. Meer dan duizend mensen gingen u met een eigen geschreven blog/verhaal voor.

HETKIND is een van de initiatieven van stichting NIVOZ dat meer activiteiten ontwikkelt om haar missie te realiseren. Dan kun je denken aan Onderwijsavonden in Driebergen, verdiepende trajecten voor leraren en schoolleiders, coalitiebijeenkomsten, masterclasses en symposia. Ze staan allemaal in het teken van de pedagogische opdracht van leraren, schoolleiders en andere onderwijsbetrokkenen.

Lees meer over NIVOZ

 

Om u beter van dienst te zijn, maakt hetkind.org gebruik van cookies » Meer informatie