profiel

admin HetKind


admin

Meer weten over deze pagina of dit onderwerp? Stuur een e-mail naar: redactie@hetkind.org

twitter

@charlottevba @JufSanne @DeActiviteit misschien @Wilma_van_Esch ? Spreker met een groot hart voor en veel kennis van het jonge kind.

Ongeveer 3 uur geleden op NIVOZ-platform hetkind's Twitter via Echofon

facebook
3e Gordonsymposium ‘(Pre) Puber: Wat is de sleutel tot contact?’ – Utrecht

20 juli 2017

admin

Geplaatst in:

Het is leuk, uitdagend, maar soms ook behoorlijk lastig om met ‘pubers’ om te gaan. Zij gaan steeds meer hun eigen weg en trekken onze leiding in twijfel. Hoe ga je daarmee om: in de klas, in de BSO en thuis? Wat doe je als zij geen huiswerk maken, spijbelen? Wat zijn de sleutels tot contact?

Speciaal hiervoor is Steve Emmons, top- Gordontrainer uit de VS uitgenodigd.
Steve Emmons is dé internationale mastertrainer voor de Gordonmethode. Als geen ander kan hij met inspirerende lezingen deze unieke methode toelichten. U krijgt nieuwe inzichten en concrete handvatten aangereikt. De Gordonmethode is een democratische opvoedmethode, ontwikkeld door dr. Thomas Gordon. De methode leert professionals en ouders hoe een open gesprek tot stand kan worden gebracht en conflicten gezamenlijk kunnen worden opgelost.
Naast de lezing kunt u zich inschrijven voor een workshop door Steve Emmons (voertaal Engels) en een workshop (voertaal Nederlands) door Lieke Kalhorn en Fieneke Geerlings.  De voertaal van de lezing is Engels, voor vertaling naar het Nederlands wordt gezorgd.

Praktische informatie
Het congres vindt plaats op de inspirerende locatie van de Ludens BSO op het Fantaziehuis in Utrecht. Kosten congres: € 85,- inclusief koffie/thee en lunch.

Programma en kaarten
Klik hier voor het volledige programma en het kopen van kaarten.

Om u beter van dienst te zijn, maakt hetkind.org gebruik van cookies » Meer informatie