profiel

Beheerder HetKind


admin

Meer weten over deze pagina of dit onderwerp? Stuur een e-mail naar: redactie@hetkind.org

twitter

Kwetsbaarheid versus ‘the show must go on’ hetkind.org/?p=59603

Ongeveer 6 uur geleden op hetkind's Twitter via hetkind website

facebook
Alchemiefestival: een zoektocht naar gouden professionaliteit van professionals binnen het onderwijs en jeugdhulp – Leiden

27 maart 2017

admin

Geplaatst in:

Het afgelopen anderhalf jaar heeft het Expertisecentrum Jeugd het alchemieproject uitgevoerd: een zoektocht naar gouden professionaliteit van professionals binnen het onderwijs en jeugdhulp. Tijdens het Alchemiefestival op 11 mei ervaart u de bevindingen van dit project. Deelname is gratis.

Het is geen traditioneel congres, het is een reis langs alle aspecten van uw professionaliteit. In de ochtend maakt u in actieve workshops kennis met aspecten van gouden professionaliteit: vertrouwen, verbondenheid, verantwoordelijkheid en vervulling. De middag biedt verdiepende workshops rondom deze vier onderwerpen.

Voor wie?
Het Alchemiefestival is er voor jeugdprofessionals, leerkrachten, docenten, studenten, onderzoekers, en alle anderen die geïnteresseerd zijn in het thema. Deelname is gratis.

Meer informatie en aanmelden
Na aanmelding krijgt u een bevestigingsmail. Mocht u nog vragen hebben, neem dan contact op met Ingrid Walters via walters.i@hsleiden.nl.
Aanmelden kan via deze link.

Om u beter van dienst te zijn, maakt hetkind.org gebruik van cookies » Meer informatie