profiel

Rikie van Blijswijk


Rikie van Blijswijk
Bekijk mijn profiel

Edith van Montfort


Edith van Montfort
Bekijk mijn profiel

twitter
facebook
Conferentie over Essential Schools in Berghem: ‘Be Kind – Work Hard: Een goed gesprek over onderwijs’

20 januari 2016

Rikie van Blijswijk

Geplaatst in:

Van The Essential Schools in Amerika leren we wat mogelijk is als je passie bij echt onderwijs ligt. Pedagogisch onderwijs vanuit het hart, in overeenstemming met de uitgangspunten van hetkind. Wie er geweest is, weet het en is erdoor geraakt. In zo’n school doe je er als leerling én als leraar echt toe. Ben je nog niet in de gelegenheid geweest om dat zelf te zien en te voelen? Pak dan nu je kans; gewoon hier in Nederland, in Oss! En voor de gelukkigen die er ooit zijn geweest: maak jezelf nog wijzer in de kracht van deze scholen!

missionhillWoensdagmiddag 23 maart a.s. organiseren Stichting Katholiek Basisonderwijs Oss met Rikie van Blijswijk (De Leerschool) samen met leraren uit verschillende The Essential Schools uit de USA een GOED gesprek over onderwijs.

Caroline, leraar op de F.W. Parker school in Boston, is keynote speaker over de kern van een Essential School: de leraar. Dat gesprek zetten we voort aan verschillende keukentafels.

José Sandín en zijn vier collega’s van o.a. Central Park East in New York inspireren met ProjectTime, want we gaan ook aan het werk deze middag.

Een samenkomst geheel in de stijl van The Essential Schools met een zoektocht naar jouw eigen kracht als leraar en het beste onderwijs dat denkbaar is.

Meer informatie
Meld je aan op info@skbo.nl met als mailonderwerp Be Kind Work Hard. Na aanmelding ontvang je verdere informatie over het programma en betaling. Er zijn 150 plaatsen beschikbaar. Kosten € 100 pp incl. eenvoudige maaltijd.
Meer informatie vind je in deze flyer (pdf)

We ontmoeten je graag op 23 maart in Berghem.

Edith van Montfort (SKBO)
Rikie van Blijswijk (De Leerschool/hetkind)

Om u beter van dienst te zijn, maakt hetkind.org gebruik van cookies » Meer informatie