profiel

admin HetKind


admin

Meer weten over deze pagina of dit onderwerp? Stuur een e-mail naar: redactie@hetkind.org

twitter
facebook
Congres Gedragsproblemen in de klas – Ede

18 januari 2018

admin

Geplaatst in:

Mis het niet, deze geheel nieuwe editie van het congres Gedragsproblemen in de klas! Leer hoe je beter kunt omgaan met moeilijk gedrag in de klas, hoe je leerlingen optimaal kunt ondersteunen en hoe je kunt zorgen dat je zelf fris en gemotiveerd blijft. 

In de ochtend inspirerende en afwisselende keynotes van Ivo Mijland en Marcel van Herpen. Vanaf ronde 2 en in de middag heb je in drie ronden keuze uit praktische interactieve presentaties en workshops over gedragsproblemen, korte lontjes in de klas, communicatie, ADHD en ODD, executieve functies, traumasensitief lesgeven, taalontwikkelingsstoornissen, cyberpesten en hoogbegaafdheid, mindfulness en persoonlijke ontwikkeling.

Na dit congres ga je met frisse zin terug naar school, waar je direct aan de slag kunt met de kennis die je hebt opgedaan.

Doelgroep

Leraren en leerkrachten in het basisonderwijs, voortgezet onderwijs en mbo. Zorgcoördinatoren, intern begeleiders, ambulant begeleiders en remedial teachers.

Registerleraar

Gevalideerd door Registerleraar voor 6 RU (nummer qDbRaQYRsz).
Pedagogisch 6 uur

Locatie

Congrescentrum De Reehorst ligt in Ede, centraal in Nederland. Op 250 meter van treinstation Ede-Wageningen (intercitystation) en op 5 minuten rijden vanaf de A12 en de A30.

Tarieven

Toegangsprijs € 249,– excl. btw, inclusief digitale handouts van alle presentaties, tas met vaktijdschriftenpakket, lunch, koffie/thee en borrel na afloop.

Programma en inschrijven

Om het gehele programma te bekijken of je in te schrijven, klik je hier.

Om u beter van dienst te zijn, maakt hetkind.org gebruik van cookies » Meer informatie