profiel

Annonay Andersson


Annonay Andersson
Bekijk mijn profiel

twitter

Beschouwing voor onderwijsfilmprijs van het jaar, deel 5: Ik alleen in de klas hetkind.org/?p=59545

Ongeveer 11 uur geleden op hetkind's Twitter via hetkind website

facebook
Congres in Heerlen: ‘Leiderschap vanuit inspiratie’

12 september 2014

Annonay Andersson

Geplaatst in:

Op vrijdag 21 november vindt er een studiedag plaats voor leidinggevenden in Heerlen. Dit Congres Zuyd is getiteld: ‘Omdat Leiderschap start vanuit inspiratie’. Keynotespreker is Luc Stevens die het zal hebben over: ‘Leidinggevende, wie ben je?’ Kosten voor de dag zijn 125 euro en aanmelden kan via www.podiumbijeenkomst.nl. Lees hier meer over de dag.

leiderschapzuydCongres Zuyd is een initiatief van Podiumbijeenkomst.nl. Podiumbijeenkomst.nl haalt zijn levensvatbaarheid uit het woord inspiratie. Vanuit de behoefte om zelf geïnspireerd te worden zoeken wij telkens naar verhalen die het delen waard zijn. De krachten die wij zelf hieruit genereren geven we door aan onze gasten. Via een op maat gemaakt traject bereiden we onze deelnemers voor op het betreden van hun eigen podium. Het delen van goede verhalen is voor ons de bron om een nieuw bewustzijn te creëren en ontwikkeling te stimuleren.

 

Praktische informatie

Wanner: vrijdag 21 november 2014

Waar: Cultuurhuis Heerlen Cultuurhuis, Sittarderweg 145 Heerlen (gratis parkeren en op loopafstand van het station)

Voor wie: personen in een leidinggevende functie of interesse in een toekomstig leidinggevende functie

Kaarten: € 125,- excl. btw, inclusief eten en drank. Inschrijven via: www.podiumbijeenkomst.nl

Contact: info@podiumbijeenkomst.nl

Programma

9:30 – 10:00 Inloop met koffie en thee en Limburgse vlaai

10:00 – 10:30 Opening van het congres

10:30 – 12:00 Keynote Prof. Dr. Luc Stevens  “Leidinggevende, wie ben je?”

12:00 – 13:30 Bourgondische lunch in het theatercafé – diverse inspirerende activiteiten tijdens de lunch

13:30 – 14:30 Workshops

  • Esther Crombag: “Blind Vertrouwen”
  • Huub Narinx: “V.I.A.G.R.A. management”
  • Marco Roelofs: “KAAL”

14:30 – 15:30 Gespreksronde met de sprekers

15:30 – 16:00 Afsluiting van het congres

16:00 – 17:00 Borrel in het theatercafé

 

Sprekers

Keynote: “Leidinggevende, wie ben je?”

Prof. Dr. Luc Stevens o.a. directeur NIVOZ en docent pedagogisch Leiderschap. Als boegbeeld van het congres zal hij de deelnemers aanspreken op de kansen van goed leiderschap voor onze maatschappij. Begrippen als relatie, competentie en autonomie komen uit zijn hoge hoed en behoren eigenlijk tot ieders basale vaardigheden.

Workshop 1: “Blind Vertrouwen”

Esther Crombag is het toonbeeld van doorzettigsmorgen. Ze heeft haar beperking weten om te zetten in haar grootste kracht. Tijdens haar workshop zal ze de deelnemers inspireren om “anders leren vast te houden”. De workshop zal u van begin tot het einde in de greep houden. Esther Crombag is o.a. universitair docent, topsporter, raadslid en mediator

Workshop 2: “V.I.A.G.R.A. management”

Huub Narinx o.a. oud-directeur Roda JC, Holland Casino en SNS-bank. Huub Narinx is een selfmade man met een geruime schat aan ervaring op het gebied van leiderschap. Onlangs beschreef hij zijn ervaringen in zijn boek V.I.A.G.R.A. management. Huub is een echte verhalen-tovenaar. Talloze anekdotes en mooie verhalen zullen de revue passeren. U zult aan zijn lippen hangen.

Workshop 3: “KAAL”

Marco Roelofs o.a. zanger Heideroosjes, auteur, theatermaker en componist. Wat heeft Marco niet gedaan? Van Pinkpop tot Zuid-Afrika, Marco heeft er gestaan. Dat niet alles goud is wat blinkt, zal hij tijdens de workshop met u delen. “Daar waar  je struikelt, ligt je schat” is de kern van het verhaal. Wellicht de vreemde eend op dit congres, echter de deelnemers die houden van avontuur zullen volledig aan hun  trekken komen en positief verrast zijn over de inhoud van deze persoon.

Uw gastheren

Gerard Alofs (Tritonus Training & Advies) & Bart Alofs (schoolleider). De twee broers komen uit een familie met een rijke onderwijstraditie. Zowel uiterlijk als innerlijk verschillen ze van elkaar, maar op het gebied van ontwikkeling  delen ze hetzelfde ideaal. Samen vormen zij de organisatie van de Podiumbijeenkomst.nl. Een initiatief dat zich richt op het aanbieden van goed verzorgde en inspirerende ontwikkelingsdagen voor leidinggevenden.

Om u beter van dienst te zijn, maakt hetkind.org gebruik van cookies » Meer informatie