profiel

Beheerder HetKind


admin

Meer weten over deze pagina of dit onderwerp? Stuur een e-mail naar: redactie@hetkind.org

twitter

Beschouwing voor onderwijsfilmprijs van het jaar, deel 5: Ik alleen in de klas hetkind.org/?p=59545

Ongeveer 3 uur geleden op hetkind's Twitter via hetkind website

facebook
Congres onderwijsinspectie ‘De Staat van het Onderwijs’ – Maarssen

16 december 2015

admin

Geplaatst in:

Ben je onderwijsprofessional of leerling of op een andere manier direct bij het onderwijs betrokken? En wil je een actieve rol vervullen in het verbeteren van de kwaliteit van het Nederlandse onderwijs? Kom dan ook naar het congres De Staat van het Onderwijs op 13 april 2016.

Schermafbeelding 2015-12-16 om 15.11.46Welke ontwikkelingen heeft de Inspectie van het Onderwijs het afgelopen schooljaar gezien? Wat heeft leraren, leerlingen én schoolleiders in 2014/2015 beziggehouden? Dat wordt bekend op het congres ‘De Staat van het Onderwijs’.

Minister en staatssecretaris
Op het congres ontvangen minister Bussemaker en staatssecretaris Dekker het boek ‘De Staat van het Onderwijs 2015’ uit handen van inspecteur-generaal Monique Vogelzang. Ook nemen zij ‘De Staat van de Leerling’ , ‘De Staat van de Leraar’ en – nieuw – ‘De Staat van de Schoolleider’ in ontvangst.
Dialoog

Leerlingen, studenten, leraren, schoolleiders, bestuurders, andere onderwijsprofessionals, beleidsmakers en inspecteurs gaan op het congres met elkaar in gesprek over de belangrijkste onderwerpen uit de vier ‘Staten’, waarbij we gezamenlijk zoeken naar oplossingen voor knelpunten.

Locatie
De Staat van het Onderwijs vindt plaats in De Fabrique in Maarssen

Aanmelden
Je kunt je nu aanmelden. Informatie over het programma volgt later.

Om u beter van dienst te zijn, maakt hetkind.org gebruik van cookies » Meer informatie