profiel

Joyce van den Bogaard


Joyce van den Bogaard
Bekijk mijn profiel

twitter

Mooi opwarmertje. En er zijn nog kaarten te verkrijgen voor deze Onderwijsavond in Driebergen. Klik hier --> nivoz.nl/lezingen/onder… twitter.com/nivoz/status/8…

Ongeveer 5 uur geleden op hetkind's Twitter via Twitter for iPhone

facebook
Debatreeks Samen leiding geven aan schoolontwikkeling – De Balie, Amsterdam

8 november 2015

Joyce van den Bogaard

Geplaatst in:

Maatschappelijke dynamiek laat scholen en onderwijs niet onberoerd. Hoe gaat u(w school) om met ontwikkelingen in politiek, regelgeving en maatschappij? Hoe kunt u als schoolleiding en team keuzes maken? Debatteer mee over deze vragen op 27 januari (17-19 uur) in De Balie in Amsterdam tijdens het debat ‘Actuele maatschappelijke ontwikkelingen, de school en het beste onderwijs voor ieder kind.’ Hoe maak je als team keuzes ?

debatreeksPolitiek, regelgeving, maatschappelijke ontwikkelingen: scholen krijgen veel op zich af en staan onder druk. Denk bijvoorbeeld aan zorgen over vluchtelingenkinderen die onderwijs nodig hebben, passend onderwijs of actuele gebeurtenissen. Tegelijkertijd blijft het altijd belangrijk de kwaliteit van het dagelijkse onderwijs hoog te houden. Regeert de externe dynamiek of regeren schoolleider en lerarenteam? Het vergt leiderschap van zowel schoolleiders als leerkrachten om samen als school het antwoord te bepalen. Hoe kunt u als schoolleiding en team keuzes maken? Op 27 januari wisselen we aan de hand van verschillende verhalen uit de praktijk kennis en ervaringen uit. U gaat naar huis met nieuwe inzichten en handvatten om zelf op school toe te passen.

Kom ook naar de debatreeks in De Balie in Amsterdam ‘Samen leiding geven aan schoolontwikkeling’ en debatteer samen met schoolleiders en leraren uit het primair en voortgezet onderwijs over deze en andere vragen.

Data en aanmelden
De reeks omvat vijf debatten voor primair en voortgezet onderwijs. Aanmelden is gratis en kan via de website van De Balie. Houd die site ook in de gaten voor het definitieve programma van de debatten.

De debatten vinden plaats op de volgende data:
27 januari 2016 – 17:00 – 19:00 uur ‘Actuele maatschappelijke ontwikkelingen, de school en het beste onderwijs voor ieder kind.’ (primair onderwijs)
10 februari 2016 – 17:00 – 19:00 uur (voortgezet onderwijs)
9 maart 2016 – 17:00 – 19:00 uur (voortgezet onderwijs)
24 mei 2016 – 17:00 – 19:00 uur (slotbijeenkomst voor het primair en voortgezet onderwijs)

De debatreeks is bedoeld voor leraren, schoolleiders en bestuurders in zowel het primair als het voortgezet onderwijs. Moderator is Felix Rottenberg. Initiatiefnemers zijn Arbeidsmarktplatform PO, VOION en De Balie. Deze reeks wordt georganiseerd in samenwerking met CAOP.

Om u beter van dienst te zijn, maakt hetkind.org gebruik van cookies » Meer informatie