profiel

Gérard Zeegers


Gérard Zeegers
Bekijk mijn profiel

twitter
facebook
Docu Alphabet, eenmalige vertoning op 26 november in Boxmeer: leerkrachten, schoolleiders, ouders en andere betrokken wees welkom!

16 oktober 2014

Gérard Zeegers

Geplaatst in:

Onlangs las Gérard Zeegers – schoolleider in Boxmeer –  diverse aankondigingen en recensies over de bekroonde onderwijsdocumentaire ‘Alphabet’. Hij besloot om ‘m te gaan zien. In zijn eentje. Met een hoofd vol indrukken verliet Zeegers het filmhuis. En was er een behoefte: Zeegers wil op herhaling en na afloop graag horen wat jij hebt gezien, wat de film met jou doet. Daartoe heeft hij op woensdagavond 26 november het Weijertheater in Boxmeer besproken. 

weijer‘Alphabet’ wordt in de media volop geroemd en bekritiseerd. Ik lees de recensies en neem er kennis van. Interessanter vind ik het om te merken dat de documentaire mij prikkelde. De film raakt aan mijn idealen, opvattingen en, dat vooral, aan mijn dagelijks werk. Na afloop had ik de behoefte om mijn beelden, opvattingen en dilemma’s met anderen te delen. Die gelegenheid was er niet. Ik had er voor gekozen om alleen te gaan.

Op weg naar huis besloot ik om op herhaling te gaan. Ik wil ‘m graag nog een keer zien. En ik nodig jou uit om daarbij aanwezig te zijn. Na afloop van de film is er de gelegenheid om, onder het genot van een drankje, na te praten.

Wat:                      Alphabet
Waar:                   Weijertheater Boxmeer
Wanneer:           Woensdag 26 november
Aanvang:            20.15u
Prijs:                     €7,50 (incl. drankje en gesprek na afloop)

Als je mijn voorstel ondersteunt, breng het dan ook onder de aandacht van de leerkrachten van jouw school. Het Weijertheater biedt plaats aan 150 toeschouwers. Laat het mij weten als jij aanwezig wilt zijn op 26/11. Als je meer tickets wilt reserveren dan wil ik dat ook graag weten. Mail naar g.zeegers@stichting-invitare.nl

Met vriendelijke groet,

Gérard Zeegers
Directeur
T: 0485-576960

m_alphabet_affiche-70x100ang

Om u beter van dienst te zijn, maakt hetkind.org gebruik van cookies » Meer informatie