profiel

Martin Dogger


Martin Dogger
Bekijk mijn profiel

twitter

Beschouwing voor onderwijsfilmprijs van het jaar, deel 5: Ik alleen in de klas hetkind.org/?p=59545

Ongeveer 11 uur geleden op hetkind's Twitter via hetkind website

facebook
Doorstart van Onderwijscafé in Zwolle uitgesteld

1 januari 2014

Martin Dogger

Geplaatst in:

—> Helaas is de doorstart van het onderwijscafé in Zwolle afgelast en nog even uitgesteld. Er wordt naar een nieuwe datum gezocht!!

Martin Dogger heeft de handschoen opgepakt om een onderwijscafé in Zwolle structureel op de agenda te zetten. Op donderdagmiddag 19 juni zijn leraren, schoolleiders, ouders en onderwijsbetrokkenen welkom op de Katholieke Pabo in Zwolle, die hun accommodatie ter beschikking stellen, om een gesprek te voeren over goed onderwijs. Ook studenten van KPZ zijn uitgenodigd om vanaf half vijf aan te schuiven.

Onderwijscafe Zwolle DeStentor 20121511_0001Dogger – leraar op de Schatkamer – organiseerde al eerder onderwijscafés in het Zwolse. In 2012 kwamen er meer dan 25 mensen – op verschillende manieren actief zijn in het onderwijsveld – een aantal keren bijeen. ‘Nu is het tijd voor een doorstart,’ vertelt Dogger, die in maart vorig jaar vader is geworden.

Er blijkt een grote behoefte te bestaan om het zo nu en dan over onderwijs te hebben. Los van de organisatorische werkelijkheid. Waar draait het nu echt om? Hoe doen jullie dat? De verhalen van en over de leerlingen zijn keer op keer de bron. Bron van kennis en bron van inspiratie, nieuwe energie. De onderwijscafe’s boren die bron aan. Via de website en nieuwsbrieven van hetkind wordt het eerstvolgende onderwijscafé – dat op wisselende locaties, in verschillende regio’s plaatsvindt – aangekondigd.

Aanmelden voor het onderwijscafé kan via martin zelf: mdogger@obsdeschatkamer.nl

Donderdag 19 juni – Tijd: 16.30 uur.

Adres: 
Katholieke Pabo Zwolle
Ten Oeverstraat 68
8012 EW Zwolle

Over Onderwijscafés

Leraren worden uitgenodigd om hun eigen onderwijscafé te organiseren, in hun eigen regio. In een informele setting vertellen ze daar over de leraar die ze (willen) zijn, waarom ze doen wat ze doen. Ze inspireren en legitimeren zichzelf en collega’s en ondersteunen elkaar op het pad van ontwikkeling.

Om u beter van dienst te zijn, maakt hetkind.org gebruik van cookies » Meer informatie