Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

profiel

Joyce van den Bogaard


Joyce van den Bogaard
Bekijk mijn profiel

twitter

Een 5,48 staan en toch een 6 op het rapport krijgen hetkind.org/?p=58706

Ongeveer 3 uur geleden op hetkind's Twitter via hetkind website

facebook
Driedaagse ontmoeting aan zee over (op)voeding – Kamperland

19 juni 2017

Joyce van den Bogaard

Geplaatst in:

Van 12 t/m 14 augustus op camping de Molenhoek, Kamperland, Zeeland nodigen pedagoge Wilma van Esch en chefkok Ben Snackers mensen uit die al jaren werken met kinderen of met professionals die werken met kinderen. In kinderopvang, basisonderwijs, mbo, hbo. In kleine setting gaan ze wandelen, in gesprek, eten, proeven, koken, ervaren en ont-moeten. Zodat je met een flinke dosis energie, inspiratie en hopelijk nieuwe inzichten terug komt op je werkplek.

Ken je dat? Zo’n vriendschap met iemand uit een hele andere hoek en toch zoveel raakvlakken ervaren!
Die vriendschap heb ik met chefkok Ben Snackers (www.dezesdesmaak.com). Al jaren spreken wij over voeding en opvoeding. Over goed bedoeld verkeerde dingen doen, over (on)macht, over bewustwording. Over al je zintuigen benutten, over goed luisteren naar de wijsheid in jezelf. Ben heeft veel gereisd, uitgeprobeerd, ontdekt en concepten toegepast in restaurants. Eten kan mensen verrassen, verleiden, versterken. Zijn gesprekken met gasten leidden vaak tot diepgaande verkenningen over jezelf ontwikkelen, in de wereld staan en doen wat goed voor je is.

Op mijn vakgebied voer ik ook deze gesprekken, maar dan over het opvoeden van kinderen. Stilstaan bij je eigen ontwikkeling en biografie, het in de wereld staan en kinderen in diezelfde wereld op eigen benen leren staan. Doen wat goed voor je is.

Hierbij zie je onze uitnodiging. Om met ons het gesprek aan te gaan, om te ervaren, te ontmoeten, te proeven. Van 12 t/m 14 augustus op camping de Molenhoek, Kamperland, Zeeland.

We nodigen mensen uit die al jaren werken met kinderen of met professionals die werken met kinderen. In kinderopvang, basisonderwijs, mbo, hbo. In kleine setting gaan we wandelen, in gesprek, eten, proeven, koken, ervaren en ont-moeten. Zodat je met een flinke dosis energie, inspiratie en hopelijk nieuwe inzichten terug komt op je werkplek.

Meer informatie of aanmelden? Bekijk de flyer hier!

Hartelijke groet, mede namens Ben Snackers,

Wilma van Esch

Om u beter van dienst te zijn, maakt hetkind.org gebruik van cookies » Meer informatie