profiel

Jelmer Evers


Jelmer Evers
Bekijk mijn profiel

twitter
facebook
Edubloggers zijn welkom bij elfde diner in Utrecht

14 oktober 2014

Jelmer Evers

Geplaatst in:

Op dinsdag 11 en woensdag 12 november 2014 vinden Dé Onderwijsdagen plaats. Traditiegetrouw komen de avond daarvoor, dus op maandagavond 10 november 2014, de Edubloggers bij elkaar voor hèt Edubloggersdiner. Bloggers en niet-bloggers ontmoeten elkaar dan (voor de elfde keer!) in Utrecht tijdens een heerlijk diner. De bindende factor is een gemeenschappelijke interesse in onderwijs en leren, bloggen in het bijzonder en Social Media in het algemeen.

Wil jij ook aan de vooravond van Dé Onderwijsdagen 2014 (dus op maandag 10 november aanstaande) in Utrecht rond 18.30 uur een hapje gaan eten met collega Edubloggers, meld je dan aan. Het is een perfecte gelegenheid om anderen nu eens “in het echie” te ontmoeten, ervaringen uit te wisselen en inspiratie op te doen!

Let op: Je hoeft zelf echt geen weblog bij te houden om deel te nemen. De gelegenheid is echter niet bedoeld voor “commerciëlen” om zo makkelijk in contact te komen met mogelijke prospects…

Aanmelden
Aanmelden kan via dit formulier tot uiterlijk zaterdag 1 november.

Wat ons betreft gaan we dit jaar weer naar Djakarta, Lucasbolwerk 19 in Utrecht (op loopafstand van het station). Dit restaurant heeft ruimte voor 100 personen en we hebben de gehele ruimte voor ons alleen! We zijn er vorig jaar ook geweest en iedereen was heel tevreden over de locatie, het eten en de bedieining.

Kosten
De kosten zijn voor eigen rekening. Het buffet kost (naar verwachting) € 25,00. Dit is exclusief consumpties, mede afhankelijk van eventuele sponsoring*).

Ter plekke kunnen consumptiebonnen gekocht worden à € 2,50, waarvoor fris, bier, wijn en koffie/thee is te bestellen.

Betaling
Ongeveer een maand voor het diner zal je gevraagd worden het bedrag over te maken op de rekening van een van de organisatoren.

Lees verder.

Om u beter van dienst te zijn, maakt hetkind.org gebruik van cookies » Meer informatie