profiel

Merlijn Wentzel


Merlijn Wentzel
Bekijk mijn profiel

twitter

Voorstelling voor onderwijsfilmprijs van het jaar, deel 2: Pauze! hetkind.org/?p=59459

Ongeveer 11 uur geleden op hetkind's Twitter via hetkind website

facebook
Grondleggers Challenge Day in Utrecht: voor ouders en opvoeders

2 oktober 2014

Merlijn Wentzel

Geplaatst in:

Op donderdagavond 16 oktober is in Utrecht de gelegenheid voor ouders van kinderen om in gesprek te komen met Rich en Yvonne Dutra St.John, de grondleggers van Challenge Day, bij ons bekend door het programma Over de streep. Tijdens deze avond krijg je de kans om stil te staan bij de ouder die je wilt zijn. Om compassie te voelen voor jezelf, de ander en je kind. Aanvang is 18.00 uur tot 22.00 uur, in hotel Midland. De kosten zijn 25 euro. 

richDeze Challenge Night for parents-avond – georganiseerd door Geluksvogels – gaat niet over ‘hoe en wat’, maar helpt ons om dingen die ons in de weg staan uit te spreken en “op te ruimen”. Om met andere ouders te praten over wat we onze kinderen willen meegeven en wat ons hierin tegenhoudt. Zodat we het verschil kunnen maken, samen. Want “Als je ons echt zou kennen zou je weten dat wij opvoeden het mooiste, lastigste, kwetsbaarste, confronterendste, pijnlijkste en meest waardevolle vinden wat we ooit gedaan hebben.” En dat we het niet alleen kunnen en willen doen. En dat dat gelukkig ook niet hoeft.

Deze avond  is om samen met andere ouders onder de waterlijn te gaan. Om met elkaar te delen wat je zou weten “als je me echt zou kennen”. En om er voor elkaar te zijn. Zodat wij samen het verschil kunnen maken in het leven van onze kinderen. Doordat we zien wat er ons weerhoudt om te zijn zoals we willen zijn. En dat we er voor kunnen kiezen om het vanaf vandaag anders te doen. En nee, perfect gaan we niet worden. Gelukkig niet. Omdat we mensen zijn. Dus: don’t beat yourself up, maar geef je kind het goede voorbeeld door ook van jezelf te houden en jezelf te accepteren.

Zin in een leuke bijzondere ontroerende life changing avond met lieve bijzondere warme mensen om je heen? Meld je dan nu aan via info@geluksvogels.org. Wij hebben er zin in!

Hotel Midland (dichtbij De Berenkuil, oost)
Ariënslaan 1, 3573 PT Utrecht

Geluksvogels is opgericht door Charlotte Visch, Natasja de Kroon, Ingrid Nagtzaam en Merlijn Wentzel. Geluksvogels vinden dat alle kinderen in Nederland recht hebben op een fijne schooltijd in een gelukkige en pestvrije groep.  Zij hebben een traject ontwikkeld voor de Gelukkige Groep voor elke basisschool en helpen kinderen, leerkrachten, teams, directeuren, pedagogisch medewerkers en iedereen die met groepen kinderen werkt op weg.

 

Om u beter van dienst te zijn, maakt hetkind.org gebruik van cookies » Meer informatie