profiel

Anne van Hees


Anne van Hees
Bekijk mijn profiel

twitter
facebook
Interactieve lezing in Amsterdam: ‘De kracht van ADHD’

8 augustus 2016

Anne van Hees

Geplaatst in:

Op donderdagavond 22 september 2016 houdt Arno de Poorter – psycholoog en mens met ADHD – zijn lezing ‘De kracht van ADHD’ in Amsterdam. In deze interactieve lezing ontwikkel je een nieuwe kijk op ADHD. Zowel voor mensen met ADHD als hun directe omgeving (ouders & andere familieleden, leraren & hulpverleners) geeft dit nieuwe inzichten en handvatten. De lezing start om 19.30 uur bij Basisschool de Springplank, aan de Robert Scottstraat 28 in Amsterdam.

arno2De lezing vindt plaats in samenwerking met Remy van Gestel. Zij is student psychologie en zal de huidige, wetenschappelijk stand van zaken van ADHD in beeld brengen. Verder zal zij een bijdrage leveren vanuit haar eigen ervaring met ADD.

Studenten krijgen gelegenheid om met korting deel te nemen aan deze lezing. Voor hen bedraagt de deelname 7,50 euro. Andere deelnemers betalen 12,50 euro en professionals (die een factuur wensen te ontvangen) 20 euro.

Aanmelden kan via de volgende link

Arno de Poorter (1981) volgde een studie psychologie  aan de Universiteit van Tilburg. In zijn leven heb ik geleerd dat een gelukkig leven met ADHD, zonder medicijnen, heel goed mogelijk is. Dat ADHD iets is waar je trots op mag zijn. Via ‘Hulp bij ADHD‘ – een kleinschalige organisatie – zet hij zijn kennis en ervaring in om ook anderen die ADHD hebben dit te laten bereiken.  Hij werkt samen met Anne van Hees, die een groot aantal blogs heeft geschreven voor hetkind en al enkele jaren deel uitmaakt van het bloggerscollectief. Zie hier haar blogs.

Later dit jaar – op 15 november in een collegezaal van Fontys-hogescholen Eindhoven – vindt een tweede lezing plaats: ‘een nieuwe kijk op ADHD’.

hulp bij adhd

 

 

 

 

Om u beter van dienst te zijn, maakt hetkind.org gebruik van cookies » Meer informatie