profiel

Annonay Andersson


Annonay Andersson
Bekijk mijn profiel

twitter
facebook
Kiindfestival in Amersfoort op 13 september

8 juli 2014

Annonay Andersson

Geplaatst in:

Kiind magazine (niet te verwarren met hetkind.org) is een website voor bewuste ouders en bestaat sinds vijf jaar. Zij brengen eerlijke, prikkelende, groene en inspirerende verhalen. Op zaterdag 13 september organiseren zij hun eerste Festival in Amersfoort samen met Panta Rhei en Theaterbureau Vanaf 2. Gedurende de dag zijn er workshops, muziek en lekker eten om te genieten voor ouders en kinderen.

Wat je kunt verwachten? Stel je voor: een groot veld, omgeven door bomen, een oud klooster met daarin de mooiste kinderopvangorganisatie van Nederland én met natuurspeeltuintje. Je kunt de hele dag spelen: zowel je kinderen als jij. Er zijn optredens van Ageeth de Haan, Dikkie Dik en Hakim. Workshops muziek, schilderen en techniek voor kinderen. Workshops babymassage en lezingen voor ouders over huilen en borstvoeding. Kinderen kunnen broodjes bakken, huttenbouwen en dansen. En de boswachter gaat met kinderen vanaf zeven jaar het bos in.

Geniet op je eigen picknickkleed van biologische catering: eerlijke hamburgers van Stephan’s olieen hartige taart van Moeder Natuur.Er is fruit, groente, goeie koffie, smoothies en ambachtelijk ijs en je kunt luisteren naar relaxte, semi-akoestische muziek.

Er is een groene markt met kraampjes vol cadeautjes, boeken, lekkers, speelgoed, noodzakelijkheden en hebbedingen.

Wanneer? 13 september 2014

Waar? Panta Rhei, Daam Fockemalaan 22, Amersfoort

Kosten? 12 euro voor volwassenen, 6 euro voor kinderen

Aanmelden? www.kiind.nl/festival/#tickets

Meer weten? Inschrijven voor de nieuwsbrief betekent eens per maand een mail met de nieuwste editie van Kiind en info over het Kiindfestival in je mailbox.

De groene markt is bijna vol. Heb jij een ontzéttend uniek assortiment en kan jouw bedrijf echt niet ontbreken op het Kiindfestival? Mail dan heel snel naar Mathilde via adverteren@kiind.nl om een laatste plaats te verkrijgen.

We zijn ook nog op zoek naar vrijwilligers! Draag jij Kiind een warm hart toe en wil je helpen er een spetterend en soepelverlopend Kiindfestival van te maken? Fijn! Je krijgt er gratis toegang, een verrukkulukke lunch en de Leukste Collega’s Voor Een Dag voor terug. Er is kinderopvang! We hebben nodig: mensen die van tevoren en/of na het festival heel erg goed kunnen sjouwen, mensen die op de dag zelf regeldingen kunnen uitvoeren (‘oh nee, daar had een vuilnisbak moeten staan’, ‘help, waar is de versterker?’ ‘aargh!’ – nee hoor, alles gaat vlekkeloos, dankzij jou, toch?) en mensen die kaartjes willen verkopen. Je wordt van tevoren geïnstrueerd. Mail Marloes viafeest@kiind.nl, vertel ons of je een hele of halve dag wilt helpen, wat je sterke punten zijn en wie je bent, en we sturen je een juichende mail terug!

 Over Kiind

Groener, eerlijker en vooral inspirerender. Kiind Magazine is voorloper op het gebied van bewust ouderschap. Zij gaat van de gebaande paden af en zoekt tot op de bodem uit hoe het écht zit. Onafhankelijk en informatief voor eigenzinnige ouders.

Kiind Magazine is in 2009 opgericht omdat bladenland wel een opfrisser kon gebruiken. In vijf jaar tijd is Kiind Magazine uitgegroeid tot een volwassen online tijdschrift, gemaakt door enthousiaste professionals op het gebied van ouderschap en onderwijs.

 

Om u beter van dienst te zijn, maakt hetkind.org gebruik van cookies » Meer informatie