profiel

Anouk Liebrand


Anouk Liebrand
Bekijk mijn profiel

Chantal van Ophuizen


Chantal van Ophuizen
Bekijk mijn profiel

twitter
facebook
Kom naar Stand UP Education, #SUPER040 in Eindhoven: ‘Verhalen, verrassingen en verbinding.’

14 oktober 2014

Anouk Liebrand

Geplaatst in:

Anouk Liebrand en Chantal van Ophuizen gaan met jou op zoek naar de kern van leren en ontwikkelen, van opvoeden en onderwijs. Daartoe is er op maandag 3 november Stand UP Education, #SUPER040, hun nieuwste initiatief in Eindhoven.  Een maandagavond vol verhalen, verrassingen en onbekende sprekers. Wat maak jij mee met kinderen en jezelf? Over mooie momenten en dat wat tegenstribbelt. Plaats van handeling: café ’t Rozenknopje. Meld je wel aan!

rozenknopjeHetkind-themalogo-onderwijscafeBij Stand UP Education vertellen ouders, leerkrachten, studenten, directeuren en de trainer van de voetbalclub wat ze meemaken met kinderen en zichzelf, over de mooie momenten en dat wat tegenstribbelt. Ze delen waar ze voor staan, gaan en wat ze nog in beweging willen zetten.

Met de mensen in de zaal gaan ze op zoek naar de kern van leren en ontwikkelen, opvoeden en onderwijs: ‘Wat blijft er over als je al het overbodige weghaalt? Wat doet er dan echt toe voor kinderen en jezelf?’ Grootse kleine verhalen van heel dichtbij in hun puurste vorm, er is alleen een podium en een microfoon.

We kondigen van tevoren niet aan welke verhalenvertellers de avond het podium nemen. Omdat we geloven dat dat helemaal geen verschil maakt. Ieders verhaal is uniek en bijzonder. Ook dat van jou! Daar maken we ook ruimte voor, in de tussentijd. Ruimte om op jouw verhaal te komen en dat van anderen te ontmoeten, licht en laagdrempelig in dialoog. Wedden dat het je raakt!

Voorbeeld: Om sfeer te proeven, in de mood te komen, de eerste snaar te raken,  kijk ’s op: http://vimeo.com/53912575 voor bijzondere verhalen

Jij bent heel erg welkom in ’t Rozenknopje te Eindhoven op 3 november!! Maak ’t mee en verzeker jezelf van een avond die meer dan de moeite waard zal zijn via mail@anoukliebrand.nl. Er is (live) muziek, een drankje en hapje. De bar is open vanaf 19.30 uur! Om 20.00 uur starten we.

Natuurlijk kun je er voor kiezen om gewoon binnen te lopen, maar weet, om het klein en intiem te houden, is er slechts plaats voor zo’n 50 gasten. We vragen €5,- onkostenvergoeding.

Chantal van Ophuizen (www.thuisklas.nl) & Anouk Liebrand (www.anoukliebrand.nl)

Stand UP Education

3 november 2014, 20.00 – 22.00 uur (bar open vanaf 19.30 uur)

Plaats van handeling:

‘t Rozenknopje

Hoogstraat 59, 5615 PA Eindhoven

Om u beter van dienst te zijn, maakt hetkind.org gebruik van cookies » Meer informatie