profiel

Sabine Plamper


Sabine Plamper
Bekijk mijn profiel

twitter

Beschouwing voor onderwijsfilmprijs van het jaar, deel 5: Ik alleen in de klas hetkind.org/?p=59545

Ongeveer 2 uur geleden op hetkind's Twitter via hetkind website

facebook
Lezing in Amsterdam: ‘Kind en alledaagse creativiteit’

14 september 2014

Sabine Plamper

Geplaatst in:

Cultuurpedagoge Sabine Plamper laat in haar lezing op donderdagavond 9 oktober in Amsterdam zien dat kinderen van nature onderzoekers zijn en waarom creativiteit in het dagelijks leven zo belangrijk is voor hun ontwikkeling. Haar visie is geïnspireerd op eigen ervaringen in kinderateliers, op vernieuwende kunstpedagogische projecten in Berlijn, Parijs en op het gedachtegoed van Reggio Emilia uit Italië.  Er wordt ingegaan op het containerbegrip creativiteit, de valkuilen van onze traditionele knutselcultuur en het fenomeen ‘flow’. Plaats van handeling is de Centrale Bibliotheek Amsterdam.

teaserDeze lezing met aansprekende groot projecteerde foto’s uit de praktijk en praktische ideeën richt zich aan ouders en professionals die op het gebied van creativiteit op zoek zijn naar inspiratie en visie. Sabine Plamper presenteert tevens de tweede druk van haar boek Begrijpen met je handen, geschreven in samenwerking met Annet Weterings. 

Deze lezing met praktische tips richt zich op ouders en professionals die op het gebied van creativiteit op zoek zijn naar inspiratie en visie.

Toegang met OBA-pas en Stadspas € 5,00 / normaal € 10,00
Meer info en tickets via 
http://www.oba.nl/activiteit/kris

Centrale Bibliotheek Amsterdam
Oosterdokskade 143, lezingszaal Haasse/Vestdijkzaal, 6de etage


Vooraankondiging:
Op 8 en 9 november vindt de tweedaagse Spoedcursus Algemene Creatieve Ontwikkeling voor volwassenen in MK24 te Amsterdam plaats. Georganiseerd door ‘Atelier in een Koffer‘.

Zie https://www.facebook.com/events/525766404220438/

Om u beter van dienst te zijn, maakt hetkind.org gebruik van cookies » Meer informatie