profiel

Anne van Hees


Anne van Hees
Bekijk mijn profiel

twitter

Beschouwing voor onderwijsfilmprijs van het jaar, deel 7: ‘Juf voor het leven’ hetkind.org/?p=59550

Ongeveer 4 uur geleden op hetkind's Twitter via hetkind website

facebook
Lezing in Eindhoven: ‘Een nieuwe kijk op ADHD’

8 augustus 2016

Anne van Hees

Geplaatst in:

Op dinsdagavond 15 november 2016 verzorgt Arno de Poorter – psycholoog en mens met ADHD – een lezing ‘Een nieuwe kijk op ADHD’. De voordracht vindt plaats in Eindhoven, in de collegezaal van gebouw S3 van Fontys Hogescholen op het TU-terrein (De Lismortel 23). Zowel voor mensen met ADHD als hun directe omgeving (ouders & andere familieleden, leraren & hulpverleners) geeft dit nieuwe inzichten en handvatten.

arno2Arno start om 19.30 uur en eindigt rond de klok van 21.30 uur. De kosten bedragen 12,50 euro per deelnemer (betaling geschiedt bij binnenkomst). Deelnemers vanuit een organisatie/instelling die een factuur willen, betalen 20 euro.

Aanmelden kan via de volgende link

Arno de Poorter (1981) volgde een studie psychologie  aan de Universiteit van Tilburg. In zijn leven heb ik geleerd dat een gelukkig leven met ADHD, zonder medicijnen, heel goed mogelijk is. Dat ADHD iets is waar je trots op mag zijn. Via ‘Hulp bij ADHD‘ – een kleinschalige organisatie – zet hij zijn kennis en ervaring in om ook anderen die ADHD hebben dit te laten bereiken.  Hij werkt samen met Anne van Hees, die een groot aantal blogs heeft geschreven voor hetkind en al enkele jaren deel uitmaakt van het bloggerscollectief. Zie hier haar blogs.

hulp bij adhd

 

 

Om u beter van dienst te zijn, maakt hetkind.org gebruik van cookies » Meer informatie