profiel

Rob van der Poel


robvanderpoel
Bekijk mijn profiel

twitter

Voorstelling voor onderwijsfilmprijs van het jaar, deel 2: Pauze! hetkind.org/?p=59459

Ongeveer 9 uur geleden op hetkind's Twitter via hetkind website

facebook
NOT-lezing van Marcel van Herpen op 28 januari: ‘He leraar, wat wil jij later worden?’

27 november 2014

robvanderpoel

Geplaatst in:

Op de NOT – de de Nationale Onderwijsbeurs in Utrecht – zal Marcel van Herpen een lezing houden op woensdagmiddag 28 januari in de grote zaal. Hij spreekt vanuit de titel: ‘He leraar, wat wil jij later worden?’ en de aanvang is half drie. Je dient je wel tevoren op te geven als bezoeer van de NOT, maar dat kan via medeorganisator Educatheek, di verantwordelijk is voor de distributie van veel onderwijsboeken en leermiddelen, zoals alle boeken van hetkind. Ook het boek Ik, de leraar van Marcel van Herpen wordt op die manier  nog steeds verspreidt.

notttDe NOT vindt plaats van dinsdag 27 januari tot en met zaterdag 31 januari in de Jaarbeurs in Utrecht. Het seminar is Om op woensdag 28 januari 2015 van 14:30 tot 15:15. Je kunt je voor het seminar aanmelden tijdens je inschrijving voor de NOT. Dit gaat als volgt: Geef tijdens je inschrijving voor de NOT aan dat je informatie wilt over het seminar- en lezingenprogramma tijdens de beurs (zie onderstaande afbeelding).

Uit liefde
Marcel van Herpen vertelt geen verhaal uit ongenoegen, maar een verhaal uit liefde voor het vak van de leraar, uit liefde voor de kinderen. Om het onderwijs de goede richting in te krijgen, is zijn strategie eenvoudig. Als we niet de goede kant opgaan, moeten we omdraaien. Wie? Jij! Wie anders? Als jij het doet, kunnen anderen volgen. Wezenlijke veranderingen komen niet van boven- of van buitenaf. Als je op iemand anders wacht, wacht je op niemand.

Cover-voorzijde1-624x419Moed
En ja… dat vraagt moed. Maar je moet weten: de kinderen zijn er al klaar voor!
Van Herpen zal een enthousiaste, interactieve lezing houden op de NOT. Hij begeleidde veel pedagogische projecten en schoolontwikkelingstrajecten in binnen- en buitenland. Alleen al in Nederland deelde hij tijdens congressen en conferenties zijn visie op leren en ontwikkelen met meer dan 100.000 leraren. Na al zijn ervaringen, studies en gesprekken trekt hij een conclusie en schreef hij het succesvolle manifest ‘Ik, de leraar‘.

>> Vraag hier uw GRATIS toegangskaarten aan voor de NOT 2015 én reserveer voor het seminar!

 

Om u beter van dienst te zijn, maakt hetkind.org gebruik van cookies » Meer informatie