profiel

Renske Hoogeveen


Renske Hoogeveen
Bekijk mijn profiel

twitter

Beschouwing voor onderwijsfilmprijs van het jaar, deel 4: De kinderen van juf Kiet hetkind.org/?p=59470

Ongeveer 3 uur geleden op hetkind's Twitter via hetkind website

facebook
Luc Stevens op 4 juni bij Meesterschappers in Amsterdam: ‘Hoe werken (hoge) verwachtingen?’

29 mei 2014

Renske Hoogeveen

Geplaatst in:

Voortdurend worden leerkrachten herinnerd aan het belang van hoge verwachtingen van hun kinderen. Maar wat wordt nu precies bedoeld met ‘hoge verwachtingen’? En hoe werken deze dan? Wordt er niet te veel verwacht van hoge verwachtingen? Prof. dr. Luc Stevens is op woensdagmiddag 4 juni te gast bij de Vereniging van Meesterschappers in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam. Hij zal een lezing verzorgen rond dit thema.  Meld je aan achter via deze link direct aan!

logo15:00u  Welkom
15:05u  Lezing prof. dr. Luc Stevens
16:30u  Vragen en debat
16:50u  Afronding

Prof. dr. Luc Stevens richtte na zijn emeritaat als hoogleraar orthopedagogiek met een aantal geestverwanten in 2003 het NIVOZ op. Zij bieden onderbouwing voor iedereen die vorm wil geven aan een zichtbare, samenhangende pedagogische visie op onderwijs. NIVOZ is tevens initiator van hetkind.org: een online platform ter inspiratie, legitimatie en verbinding van onderwijsbetrokkenen.

De bijeenkomst zal plaatsvinden op woensdag 4 juni in Pakhuis de Zwijger. De middag start om 15:00u (inloop vanaf 14:45u) en zal om 17:00u afgelopen zijn. Aansluitend zal er een borrel zijn om de laatste bijeenkomst van dit schooljaar na te bespreken. De bijeenkomst is gratis voor leden en kost 10 euro voor niet-leden: u kunt zich hier aanmelden. We hebben hoge verwachtingen van de bijeenkomst en hopen iedereen ook de laatste bijeenkomst van het schooljaar te zien!

Hartelijke groet,

Jan, Janique, Sarah, Mirthe & Erwin

Bestuur Vereniging van Meesterschappers
Om u beter van dienst te zijn, maakt hetkind.org gebruik van cookies » Meer informatie