Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

profiel

Martine Delfos


Martine-Delfos
Bekijk mijn profiel

Stemming van hetkind
twitter

‘Het spijt me dat ik jou niet kon laten voelen wat je het liefste wilde: erbij horen’ hetkind.org/?p=57946

Gisteren op hetkind's Twitter via hetkind website

facebook
Martine Delfos spreekt op Lerarencongres in Den Bosch

9 mei 2014

Martine-Delfos

Geplaatst in:

Op woensdag 8 oktober vindt de tweede editie van Het Lerarencongres plaats. De locatie is dit jaar de prachtige campus van het Koning Willem I College in Den Bosch. Met Aleid Truijens en Martine Delfos zijn ook de eerste sprekers vastgelegd. In 2013 vond het eerste Lerarencongres plaats, bij ROCA12 in Ede, lees en kijk verder.

Lerarencongres_2014_slide-250x138 Ook dit jaar is Het Lerarencongres de plek om te leren, kennis te maken met collega’s, inspireren, ideeën op te doen én te delen met andere leraren. Het programma wordt interactief opgesteld met veel ruimte voor het uitwisselen van ervaringen en initiatieven.

De inhoud van het congres bevat thema’s die terugkomen in de ISTP 2014 en de Agenda Beroepsgroep Leraren. Onderwerpen die aan bod komen zijn professionalisering, peer review, het register en een sterke beroepsgroep. Daarnaast wordt een gratis programma opgezet dat geheel is gericht op de startende leraar.

Bijdrage leveren?

Heeft u goede ideeën en ervaringen om te delen op Het Lerarencongres? Laat het weten via lerarencongres@onderwijscooperatie.nl. U kunt advies geven aan startende docenten of een workshop geven over een bepaalde methode waar u enthousiast over bent. Of heeft u gewoon een goed verhaal te vertellen? Interactie is het sleutelwoord!

Informatie

Het Lerarencongres vindt plaats op woensdag 8 oktober 2014 van 9.30 tot 17.30 uur. Toegang tot het congres is gratis. Aanmelden kan via het inschrijfformulier.

Lerarencongres in Ede bij ROC A12

Foto’s achter deze link.

Om u beter van dienst te zijn, maakt hetkind.org gebruik van cookies » Meer informatie