profiel

Ralf Hillebrand


Ralf Hillebrand
Bekijk mijn profiel

twitter

Mooi opwarmertje. En er zijn nog kaarten te verkrijgen voor deze Onderwijsavond in Driebergen. Klik hier --> nivoz.nl/lezingen/onder… twitter.com/nivoz/status/8…

Ongeveer 35 minuten geleden op hetkind's Twitter via Twitter for iPhone

facebook
Meetup010 #3: De staat van de leraar 2015

29 oktober 2015

Ralf Hillebrand

Geplaatst in:

Waar de eerste twee edities van Meetup010 plaatsvonden op respectievelijk een mbo- en een vo-school, is de derde editie – op donderdag 19 november – welkom op basisschool De Globe in Rotterdam.

staat-van-de-leraarVanaf 19:30 is de ontvangst, om 20:00 uur start met het programma. Tijdens deze meetup staan we met elkaar stil bij de positie van de leraar. Dit doen we onder andere met, en aan de hand van De Staat van de Leraar 2015, en twee van haar samenstellers, te weten, Alderik Visser (leraar geschiedenis op het Thorbecke VO, en eindredacteur) en Anniek van Anraad (docent en onderwijsontwikkelaar Albeda College). Zij lichten de volgens hen belangrijkste thema’s en bevindingen uit de Staat toe en gaan hierover met ons in gesprek.

Let op: Aanmelding en deelname is gratis. Aanmelden kan via deze link. Wel is de capaciteit voor deze editie beperkt. Graag afmelden via het contactformulier, wanneer je onverhoopt toch niet kunt, zodat jouw plek door een ander gevuld kan worden.

Om u beter van dienst te zijn, maakt hetkind.org gebruik van cookies » Meer informatie