profiel

Annonay Andersson


Annonay Andersson
Bekijk mijn profiel

twitter
facebook
Prijs Nationale Onderwijsfilm uitgereikt in Nijmegen

17 augustus 2017

Annonay Andersson

Geplaatst in:

Op woensdag 4 oktober 2017, in de Nationale Onderwijsweek, wordt de titel Nationale Onderwijsfilm (NOF) 2017 uitgereikt. Deze titel gaat naar de beste onderwijsfilm volgens de vakjury en het grote publiek.

In de zomer buigt de vakjury zich over de acht genomineerde films door Het Netwerk Filmeducatie, het Nationaal Onderwijsmuseum (NOM) en stichting NIVOZ. Zij beoordeelt de films op het verhaal, originaliteit en creativiteit, engagement, cinematografie en compositie. Vanaf 23 augustus is de shortlist van drie films bekend. De vakjury kiest daaruit de winnaar van de juryprijs. Op onze site kan het publiek zijn stem uitbrengen.

De Nationale Onderwijsweek markeert de start van een jaar lang Nijmegen Nationale Onderwijsstad 2017/18. De titel Nationale Onderwijsfilm wordt dan ook uitgereikt tijdens een feestelijke bijeenkomst in filmhuis LUX in Nijmegen. Na de prijsuitreiking zal de winnende film worden vertoond. De toegang is gratis, alle geïnteresseerden en filmliefhebbers zijn van harte welkom. Houd deze website en onze social mediakanalen (Facebook, Twitter) in de gaten voor updates.

De nominaties van 2017:

Om u beter van dienst te zijn, maakt hetkind.org gebruik van cookies » Meer informatie