profiel

Rob van der Poel


robvanderpoel
Bekijk mijn profiel

twitter

Mooi opwarmertje. En er zijn nog kaarten te verkrijgen voor deze Onderwijsavond in Driebergen. Klik hier --> nivoz.nl/lezingen/onder… twitter.com/nivoz/status/8…

Ongeveer 3 uur geleden op hetkind's Twitter via Twitter for iPhone

facebook
Nationale Schoolleiderstop Primair Onderwijs 2016 in Utrecht: ‘Hoe zet u – samen met uw team – uw idealen om in daden?’

5 september 2016

robvanderpoel

Geplaatst in:

Op 8 oktober 2016 vindt de Nationale Schoolleiderstop Primair Onderwijs plaats, deze keer in het Werkspoorkathedraal in Utrecht. Het succes van uw school staat of valt met uw leiderschap en de manier waarop u uw team aanstuurt. Op deze inspirerende dag ontmoet u andere schoolleiders uit heel Nederland.

schoolleiderssiteHeader_redU als schoolleider vervult een cruciale rol binnen uw school. Als leider van een team of een school bent u dé sleutelfiguur tussen het bestuur en de praktijk van de leraar en de leerling. Uw dromen en drijfveren staan centraal op deze top. Wat wilt u bereiken met uw school? Wat wilt u veranderen? En wat heeft u daarvoor nodig? En, hoe zet u – samen met uw team – uw idealen om in daden? We nodigen u uit om uw ideeën en ervaringen op deze dag te delen.

Tijdens een aantal tafelsessies kunt u met andere schoolleiders uw ervaringen en uitdagingen uitwisselen. Naast schoolleiders zullen ook mensen uit  het bedrijfsleven, wetenschap, sport en cultuur aan deze gesprekken meedoen. Zo zullen onder andere Frans van Houten (CEO Philips) ,Cathelijne Broers (directeur De Nieuwe Kerk en Hermitage Amsterdam) en Daniel Ropers (CEO bol.com) aanwezig zijn om ook hun persoonlijke ervaringen en uitdagingen met betrekking tot leiderschap met u te delen.

Bovendien is de Nationale Schoolleiders Top Primair Onderwijs aangemerkt als bron voor informeel leren door het Schoolleidersregister PO. De Nationale Schoolleiders Top sluit gedeeltelijk aan bij de professionaliseringsthema’s ‘Persoonlijk Leiderschap’ en ‘Leidinggeven aan verandering’ en kan onderdeel uitmaken van uw ontwikkeling op deze thema’s via informeel leren. U leest meer over informeel leren op de website van het Schoolleidersregister PO.

De beste ideeën bij elkaar brengen over hoe ú als schoolleider het onderwijs nog uitdagender kunt maken voor alle leerlingen, dat is het doel van de Top. Met elkaar wisselen we ervaringen en kennis uit over leiderschap. Ontmoetingen, gesprekken en verhalen die u kunnen motiveren en inzichten bieden die u verder helpen in uw dagelijks werk. Om deze dag tot een succes te maken is uw aanwezigheid en inbreng zeer waardevol. Meld u samen met schoolleiders uit uw omgeving aan voor de Nationale Schoolleiders Top Primair Onderwijs!

Lees meer en meld je aan..

Om u beter van dienst te zijn, maakt hetkind.org gebruik van cookies » Meer informatie