profiel

Beheerder HetKind


admin

Meer weten over deze pagina of dit onderwerp? Stuur een e-mail naar: redactie@hetkind.org

twitter
facebook
Onderwijs Research Dagen 2016: Kom Over De Brug – Rotterdam

25 februari 2016

admin

Geplaatst in:

Op 25, 26 en 27 mei 2016 vinden in Rotterdam de Onderwijs Research Dagen plaats. Op ORD2016 presenteren onderwijsonderzoekers hun werk. Het thema is Koersen op Kennis in de grote stad. De ORD2016 in Rotterdam wil een verzamelpunt zijn van goed onderzoek naar onderwijs met een duidelijke koers. Daarnaast krijgen de voor de grote stad kenmerkende diversiteit en de relatief grote hoeveelheid kwetsbare kinderen speciale aandacht. De uitdagingen die daarmee gepaard gaan, staan centraal in de programmering en bij de keynote speakers prof. J. A. Banks, prof. dr. Geert ten Dam, prof. dr. F. Kuiken en dr. J.M. Wicherts.

ord2016Kom over de Brug
Voor een duidelijke koers is ook samenwerking nodig in het onderwijs en de partijen rondom het onderwijs. Daarom wordt parallel aan ORD2016 een uitgebreid programma voor professionals in en rond het onderwijs georganiseerd: Kom over de Brug. ORD-deelnemers en andere onderwijsonderzoekers worden uitgenodigd om hun resultaten te delen en geïnteresseerden uit het onderwijsveld zijn van harte welkom om deel te nemen. Per middag staat een andere doelgroep centraal: op woensdag vve, po en so, op donderdag vo en mbo en op vrijdag hbo en wo.

Elke middag bestaat uit een keynote en twee interactieve rondes waarin in verschillende sessies wetenschappers en onderwijsmakers de implicaties bespreken van specifieke onderzoeksbevindingen. Geïnteresseerden uit het onderwijsveld kunnen ter plekke kiezen bij welke sessie ze aansluiten.

Praktische informatie
Data: 25, 26 en 27 mei 2016
Kosten: €90,- voor drie dagen
Kom over de Brug is gratis voor leerkrachten uit Rotterdam.
Locatie: Campus Woudestein, Rotterdam
Voor meer informatie: www.ord2016.nl

Om u beter van dienst te zijn, maakt hetkind.org gebruik van cookies » Meer informatie