profiel

Jasmijn Kester


Jasmijn Kester
Bekijk mijn profiel

twitter

Beschouwing voor onderwijsfilmprijs van het jaar, deel 3: Down to Earth! hetkind.org/?p=59463

Ongeveer 16 uur geleden op hetkind's Twitter via hetkind website

facebook
Onderwijsavond Vathorst College Amersfoort met vertoning ‘Most Likely To Succeed’

14 juli 2016

Jasmijn Kester

Geplaatst in:

Jasmijn Kester en haar collega Elleke Verwaijen organiseren op 20 september een onderwijsavond op het Vathorst College in Amersfoort. Op die avond wordt de film ‘Most Likely to Succeed’ gedraaid, een film over High Tech High, een middelbare school in San Diego. Zij bieden een weloverwogen inspirerend alternatief voor onderwijs van de toekomst.

mostlikelytosucceedfilmMeer informatie
Datum: 20 september 2016, van 16.30-20.30 uur.

Kosten: 5 euro per persoon exclusief administartiekosten (6,46 euro inclusief). Je kan een collega meenemen. Er zijn in totaal 240 plekken beschikbaar.
Bestel hier kaarten

Locatie: We zullen in het Icoon theater (in het gebouw van het Vathorst College, Lovink 6, 3825 MP Amersfoort) de film ‘Most Likely to Succeed’ bekijken en vervolgens gaan we in kleine groepjes uiteen en gaan we met elkaar in gesprek.

Deze avond is o.a. ter inspiratie maar ook een voorloper op een studiereis naar San Diego High Tech High, die Jasmijn samen met Elleke organiseert van 5 t/m 12 maart 2017. Elleke is eerder al betrokken geweest bij de ontwikkeling van HTH-concept met Larry Rosenstock; zij heeft deze studiereis ontwikkeld en al vele malen uitgevoerd. De grootte van de groep is maximaal 20 personen.

Om u beter van dienst te zijn, maakt hetkind.org gebruik van cookies » Meer informatie