profiel

Chantal van Ophuizen


Chantal van Ophuizen
Bekijk mijn profiel

twitter

Beschouwing voor onderwijsfilmprijs van het jaar, deel 4: De kinderen van juf Kiet hetkind.org/?p=59470

Ongeveer 32 minuten geleden op hetkind's Twitter via hetkind website

facebook
Onderwijscafé Nijmegen, aflevering 9, met o.a. Simone Sweep en de Liedjesfabriek

24 januari 2016

Chantal van Ophuizen

Geplaatst in:

Op woensdag 24 februari vindt voor de 9e keer het Onderwijscafé Nijmegen plaats, opnieuw op de locatie van DROOM Villa Lux. Chantal van Ophuizen, Frank Reijnders en Jan-Jaap Klomp tekenen voor de organisatie.  De avond – waarvoor 5 euro entree wordt gevraagd – wordt opnieuw opgeluisterd met een aantal inspirerende sprekers. Iedereen met een onderwijshart is van harte welkom.

onderwijscafeHet thema van de avond: Lach en een Traan. Een prachtig thema rondom ziekte en rouw in het Onderwijs. Wij hebben Simone Sweep bereid gevonden haar ontzettend heftige verhaal van vorig jaar te delen. Het plotseling overlijden van een groepsleerkracht, die Simone vervolgens als zeer jonge leerkracht mag vervangen. Maar wat is haar verhaal? Ze wil het heel graag delen. ‘We gaan er niets verdrietigs van maken, want we hebben er een mooi proces van gemaakt samen’, aldus Simone.

Dan de Liedjesfabriek, die iedere dag weer bijzondere verhalen meemaken. Zij vertellen hun praktijkverhalen: zieke kinderen een glimlach op hun gezicht geven door liedjes. Hoe mooi is dat! Achter die glimlach schuilt wel een traan, maar achter elke traan schuilt ook een lach.

Ben jij er ook (weer) bij op woensdag 24 februari in de DROOMvillaLUX? Je bent van harte welkom. We beginnen om 20:00 uur. Of je nu wel of niet komt, vergeet niet te genieten. Want het leven moet niet voorbij vliegen, maar fladderen….. Wij horen hier graag of wij je mogen ontmoeten.

Adres: Oranjesingel 42, Nijmegen.
Aanvang: 20 uur
Entree: 5 euro.

Om u beter van dienst te zijn, maakt hetkind.org gebruik van cookies » Meer informatie