profiel

Marco Dekker


marco dekker
Bekijk mijn profiel

twitter

Kwetsbaarheid versus ‘the show must go on’ hetkind.org/?p=59603

Ongeveer 5 uur geleden op hetkind's Twitter via hetkind website

facebook
School’s Out in Amsterdam: ‘Wees meester/juf en vormgever van jezelf’

18 juli 2014

marco dekker

Geplaatst in:
Binnen het onderwijs hebben velen het gevoel dat ze hun eigenaarschap over hun vak aan het verliezen zijn of al verloren hebben. Verschillende oorzaken worden hiervoor aangewezen. De initiatiefnemers van School’s Out – een alternatieve studie-avond op 29 augustus in Pakhuis Wilhelmina Amsterdam –  denken dat het zeer goed mogelijk is om dat vak weer terug te claimen. Tijdens deze avond gaan we hierover in gesprek met elkaar en geven we openingen om het eigenaarschap weer te plaatsen waar het hoort, namelijk binnen de school. 
10145643-0Het programma wordt ingevuld door Martin Bootsma (Leraar van het jaar 2011), Roland Schut (tact-docent NIVOZ) , Rik Spann (musicoloog en begenadigd spreker) en  Marco Dekker (schoolleider A.Bekemaschool). Een programma met als thema ‘Wees meester/juf en vormgever van jezelf’ (Nietzsche).  Naast het thema heeft School’s Out ook als doel om te inspireren, te bemoedigen en om in contact te komen met andere onderwijsliefhebbers. Je kan alleen komen, in een groepje of je komt als team. School’s Out is een relatief goedkoop team-uitje waarbij nascholing en team-building wordt gecombineerd.

School’s Out 2 is een alternatieve studie-avond. Een studie-avond die anders is dan andere. Een avond vol muziek, met heerlijk eten, goed volk en een zeer afwisselend programma.
School’s Out is ook een benefiet-avond. Het ‘verdiende’ geld zal op de rekening worden gestort van de Stichting Ouders A.Bekemaschool. Het geld zal gebruikt worden voor culturele doeleinden en voor ons nieuwe schoolplein.
Kort programma op 29 augustus
17.00 Inloop.
17.30 Start educatief gedeelte. Met Martin Bootsma, Roland Schut en Marco Dekker.
18.30 Eten op de kade.
19.30 Deel 2 educatief gedeelte. Met Roland Schut en Rik Spann.
20.45 Korte pauze.
21.00 Deel 3 educatief programma met Rik Spann en Marco Dekker.
21.45 Einde educatief gedeelte.
22.15/30  Bartel Bartel (alias Prof. Nomad) and Friends.
24.00 DJ Afke.
Impressie
Impressie van School’s Out 1 in september 2013:
Kaarten
Kaarten zijn voor  35,00 euro te bestellen via leerstijlennl@gmail.com, ovv naam, organisatie en aantal. Na aanmelding ontvangt u van ons een bevestiging met daarbij de betalingsgegevens. Kaarten graag voor 15 augustus 2014 betalen.
Om u beter van dienst te zijn, maakt hetkind.org gebruik van cookies » Meer informatie