profiel

Anouk Liebrand


Anouk Liebrand
Bekijk mijn profiel

twitter

Kwetsbaarheid versus ‘the show must go on’ hetkind.org/?p=59603

Ongeveer 12 uur geleden op hetkind's Twitter via hetkind website

facebook
Stand Up Education bij onderwijscafé #SUPER040 in Eindhoven: ‘Verhalen over wat we leren van kinderen’

19 januari 2015

Anouk Liebrand

Geplaatst in:

Stand UP Education in ’t Rozenknopje Eindhoven, oftewel #SUPER040, zoals initiatiefnemers Anouk Liebrand en Chantal van Ophuizen het noemen, krijgt een vervolg! Op maandagavond 16 maart gaat de dialoog over ‘Oefenen in mensschap’ en ‘Jouw levensleraar’. De aanvang is acht uur, de entree is 5 euro. Wel even van tevoren aanmelden.

rozenknopjeAnouk Liebrand en Chantal van Ophuizen gaan met jou op zoek naar de kern van leren en ontwikkelen, van opvoeden en onderwijs. Een maandagavond vol verhalen en verrassingen, over mooie momenten en dat wat tegenstribbelt. Delen waar je voor staat, gaat en wat je nog in beweging wil zetten voor en met kinderen. Wat maak jij mee? Wat blijft er over als je al het overbodige weghaalt? Wat doet er dan echt toe voor kinderen en jezelf?

Op 16 maart presenteert #SUPER040 met grote trots twee beginnetjesmakers: Ronald Heidanus en Peter Vermeulen. Zij zullen de dialoog aanzwengelen, je raken, inspireren en wellicht even op het verkeerde been zetten. Ze nemen je mee in hun eigen zoektocht.

Ronald Heidanus (@ronaldheidanus) schreef eerder een blog ‘Mensschap vraagt oefening’ naar aanleiding van de gebeurtenissen in Parijs en vraagt zich af: “Hoe kunnen wij, leerkrachten en ouders, kinderen bevoorwaarden om zichzelf en anderen te blijven (her)ontdekken?”.

Peter Vermeulen (@pvermeu2) vertelt zijn verhaal als vader van vier: “Ons zorgintensieve gezin heeft mij veel geleerd. Anders kijken en waarderen menselijke maat. Wat is jouw levensleraar?”. Beide grootse kleine verhalen van heel dichtbij in hun puurste vorm, er is alleen een podium en een microfoon.

Je bent heel erg welkom in ’t Rozenknopje te Eindhoven op maandag 16 maart! Adres: Hoogstraat 59, 5615 PA Eindhoven

Maak ’t mee en verzeker jezelf van een avond die meer dan de moeite waard zal zijn. Laat dat maar aan Ronald en Peter over! Er is muziek, een drankje en hapje. De bar is open vanaf 19.45 uur! Om 20.00 uur starten we. Aanmelden kan via mail@anoukliebrand.nl. De entree is €5,-

Chantal van Ophuizen (www.thuisklas.nl) & Anouk Liebrand (www.anoukliebrand.nl)

Registratie van het eerste café

Om u beter van dienst te zijn, maakt hetkind.org gebruik van cookies » Meer informatie