profiel

Beheerder HetKind


admin

Meer weten over deze pagina of dit onderwerp? Stuur een e-mail naar: redactie@hetkind.org

twitter

Beschouwing voor onderwijsfilmprijs van het jaar, deel 5: Ik alleen in de klas hetkind.org/?p=59545

Ongeveer 11 uur geleden op hetkind's Twitter via hetkind website

facebook
Studiemiddag Expertisecentrum Jeugd hogeschool Leiden

21 april 2016

admin

Geplaatst in:

Nieuwe inzichten in fundamenteel en praktijkgericht onderzoek vertalen naar de praktijk, samen mét de praktijk – daar staat Expertisecentrum Jeugd van Hogeschool Leiden voor. Onze onderzoeken leveren concrete bijdrages op aan de verbetering van de beroepspraktijk en het (hoger) onderwijs in zorg en jeugd. Deze inzichten willen op 19 mei graag met u delen.

logo@2xOnderwijs en de zorg voor jeugd veranderen de komende jaren snel als gevolg van maatschappelijke ontwikkelingen. Ook nieuwe inzichten in fundamenteel- en praktijkgericht onderzoek zullen bijdragen aan de veranderingen. Het Expertisecentrum Jeugd van Hogeschool Leiden bundelt deze ontwikkelingen en richt zich bij uitstek op het ontwikkelen van onderzoek waar de praktijk om vraagt. Dit doen we expliciet samen met die beroepspraktijk en het onderwijs.

Doel: kennis maken en kennis delen

Deze middag willen we u graag kennis laten maken met deze nieuwe inzichten en nodigen we u uit om mee te denken over de betekenis ervan voor uw eigen praktijk. Ons doel is samen verder te kijken naar wat er de komende jaren nodig is in de domeinenonderwijs en zorg voor jeugd. We laten zien wat het afgelopen jaar is bereikt in onderzoek naar onderwijsverbetering, de aanpak van jeugdcriminaliteit, ouderschapsbegeleiding en het leef-, leer- en werkklimaat in onderwijs, jeugdzorg en jeugd-GGZ.

Daarbij stellen wij u en ons de vraag: ‘Hoe moet het verder’? Want voor beide domeinen geldt: ‘het is nooit klaar’.

Meer informatie
Tijd: 12.30 – 17 uur
Voor meer informatie volgt u deze link. Aanmelden is mogelijk tot 11 mei.

 

Om u beter van dienst te zijn, maakt hetkind.org gebruik van cookies » Meer informatie