profiel

Joyce van den Bogaard


Joyce van den Bogaard
Bekijk mijn profiel

twitter

Mooi opwarmertje. En er zijn nog kaarten te verkrijgen voor deze Onderwijsavond in Driebergen. Klik hier --> nivoz.nl/lezingen/onder… twitter.com/nivoz/status/8…

Ongeveer 44 minuten geleden op hetkind's Twitter via Twitter for iPhone

facebook
Studiereis EGO naar Leuven, het land van Welbevinden en Betrokkenheid

5 oktober 2015

Joyce van den Bogaard

Geplaatst in:

Het centrum ErvaringsGericht Onderwijs & Onderwijs Maak Je Samen hebben, in samenwerking met CEGO (KU Leuven), een uniek reisprogramma samengesteld voor schoolleiders, IB’ers en leraren uit het primair onderwijs, managers en pedagogische medewerkers vanuit de kinderopvang en opleiders.

betrokkenheidTijdens deze reis staan de kwaliteitsindicatoren van het onderwijs en kinderopvang/peuterspeelzaal centraal: welbevinden en betrokkenheid.

Beiden dagen starten met een theoretisch kader gebaseerd op uitgevoerde onderzoeken door het KU Leuven. In het middagprogramma wordt er gedifferentieerd naar doelgroep en wordt de inhoud afgestemd op de verschillende wensen van de deelnemers. De collega’s van de KU Leuven en het CEGO begeleiden in de middag de groep naar een school om good practices te laten zien en ervaren; daarnaast is er een gedeelte van het programma dat meer ingesteld is op leiddinggevenden.

Ferre Laevers verzorgt de aftrap op woensdagavond met een inspirerend betoog over het belang van procesgericht werken met kinderen. In zijn verhaal zal hij ook ingaan op de spanningen rondom een meer resultaatgerichte werkwijze.

Informatie
Inbegrepen zijn twee overnachtingen in het Pentahotel, dat gelegen is in het historische centrum van Leuven. De prijzen zijn gebaseerd op een tweepersoonskamer.

Totale kosten zijn €495,-. De meerprijs voor een eenpersoonskamer is €50,- p.p.p.n. Ontbijt en lunch zijn inbegrepen.

Inschrijven?
Uiterste inschrijfdatum is 10 januari 2016.

Meer informatie over de invulling van het programma vind je hier

Om u beter van dienst te zijn, maakt hetkind.org gebruik van cookies » Meer informatie