Is het leven zelf de leerschool? Hoe leren jouw kinderen, hoe leer je zelf, waar en wanneer, waarom en wat? Wat zijn de basisbouwstenen van het onderwijs die we mee willen nemen naar de toekomst? Intrigerende vragen waarop de antwoorden mede bepalen hoe onze toekomst eruit ziet. Heb jij hier ideeën, meningen over en ben je nieuwsgierig? Spreek, luister, denk en bouw dan mee op de avond over de Toekomst van Leren.

bouwgespekIn een serie BouwGesprekken wordt het gedachtegoed van de TrendRede een stap verder getrokken. Wat betekenen de maatschappelijke ontwikkelingen voor terreinen als leren, zorg of burgerschap?

De reeks start op 7 maart met Leren. We gaan niet in debat en willen geen tegenstellingen uitdiepen. We willen zoeken naar de fundamentele bouwstenen van het leren. Tijdens deze interactieve vooravond gaan we het gesprek gezamenlijk aan. Iedereen doet en praat mee. We starten het experiment en vragen jouw actieve bijdrage. Bedenk daarom nu al wat voor jou de drie belangrijkste bouwstenen/ ingrediënten zijn voor het leren van de toekomst, en neem ze mee.

Meer weten?
Inloop is vanaf 16.30u en om 17.00u start het leerproces.
Locatie: Pakhuis de Zwijger, Amsterdam,
Grote zaal
Toegang: gratis
Reserveren kan op deze pagina.