profiel

Liesbeth Breek


Liesbeth Breek
Bekijk mijn profiel

Lisa Oskamp


Lisa Oskamp
Bekijk mijn profiel

twitter
facebook
Tweede onderwijscafé ‘Alkmaar leert’ op 23 april over creativiteit

8 april 2015

Liesbeth Breek

Geplaatst in:

Als vervolg op het succesvolle en drukbezochte eerste Onderwijscafé ‘Alkmaar leert!’ in najaar 2014, wordt op donderdag 23 april 2015 een tweede bijeenkomst georganiseerd. Dit keer is het thema ‘creativiteit in het onderwijs’. De aanvang is 20.00 uur in De Eenhoorn, Verdronkenoord 44 Alkmaar en de toegangsprijs bedraagt vijf euro.

PosterAlkmaarLeert!23april2015Informatie uitwisselen, ontmoeting en in gesprek gaan met elkaar. Dat is waar docenten in basis- en voortgezet onderwijs gewoonlijk niet aan toekomen. Dat  merkten ook Liesbeth Breek en Lisa Oskamp, beide docent in het voortgezet onderwijs in Alkmaar en initiatiefnemers van ‘Alkmaar leert!’.

Toen enige weken geleden de minister een oproep deed om mee te denken over het onderwijs van 2032 dook overal in de media het woord creativiteit op. Maar wat zijn nu de individuele verhalen van docenten én leerlingen als we het over creativiteit in het onderwijs hebben?

Creativiteit in het onderwijs is het thema dat centraal zal staan tijdens deze tweede onderwijsavond, die bedoeld is voor docenten van primair en voortgezet onderwijs, maar zeker ook voor ouders, schoolleiders en verdere belangstellenden.

De avond wordt gevuld met een aantal korte presentaties van onderwijsmensen die vertellen wat creativiteit in het onderwijs voor hen betekent. Daarnaast zal er ruimte zijn voor ontmoeting en gesprekken met elkaar.

De bijeenkomst van Alkmaar leert! vindt plaats op donderdag 23 april 2015 om 20.00 uur (zaal open om 19.30 uur) in Wijk- en ontmoetingscentrum De Eenhoorn, Verdronkenoord 44, 1811BG te Alkmaar.

Aanmelden is mogelijk via alkmaarleert@gmail.com; gezien het beperkte aantal plaatsen is reserveren noodzakelijk. De toegangsprijs bedraagt € 5,-

Om u beter van dienst te zijn, maakt hetkind.org gebruik van cookies » Meer informatie