profiel

Simon Verwer


Simon Verwer
Bekijk mijn profiel

twitter

Beschouwing voor onderwijsfilmprijs van het jaar, deel 4: De kinderen van juf Kiet hetkind.org/?p=59470

Ongeveer 10 uur geleden op hetkind's Twitter via hetkind website

facebook
Wat leraren kunnen leren van startup ondernemers: I Am Curious Teacher Tour in Amsterdam

11 mei 2014

Simon Verwer

Geplaatst in:

Eke Rebergen en Simon Verwer houden zich, naast de dagelijkse praktijk van het leraar zijn, bezig met onderwijsfilosofie, pedagogiek en denken over ontwerpen en media. Vanuit Denkfiguren zijn ze ook regelmatig bezig met het thema ‘leraarschap en professionele ontwikkeling’. Op vrijdagmiddag 20 juni (13-18 uur) organiseren ze in dit kader  de allereerste versie van de ‘I Am Curious – Teacher tour.’ Aan deze pilot in Amsterdam kunnen 15 leraren meedoen en ze zijn op zoek naar enthousiaste deelnemers.

Het programma biedt een rondgang op de fiets langs drie innovatieve startupbedrijven samen met collega’s uit het onderwijs. Het richt zich op het anekdotisch leren van ondernemers, in dit geval door onderwijsprofessionals. Het is een middag om geïnspireerd te worden door de startups, door energieke collega’s en door de stad om zo de ondernemersgeest in jou aan te wakkeren en verder te ontwikkelen.

Omdat het leraarschap voor ons gaat om het verwezenlijken van ideeën en idealen. Omdat het onderwijs in beweging is. Omdat goed onderwijs gebaseerd is op creativiteit, persoonlijke groei en nieuwe perspectieven.

Kortom, werk je in het onderwijs en wil je jouw horizon verbreden? Zie de onderstaande slideshare voor meer informatie over het exacte programma en de aanmelding (via simon@denkfiguren.nl) Deze eerste editie vindt plaats in Amsterdam. In de toekomst zullen ook andere steden worden aangedaan. We hopen je te ontmoeten op vrijdagmiddag 20 juni!

Kijk, dit filmpje gaat over een eerdere versie van één van de tours georganiseerd door Professional Rebel, door Linda en Melissa:

I Am Curious – Teacher Tour from Simonverwer
Om u beter van dienst te zijn, maakt hetkind.org gebruik van cookies » Meer informatie