profiel

Joyce van den Bogaard


Joyce van den Bogaard
Bekijk mijn profiel

twitter

Beschouwing voor onderwijsfilmprijs van het jaar, deel 8: ‘Dreamschool’ hetkind.org/?p=59552

Ongeveer 53 minuten geleden op hetkind's Twitter via hetkind website

facebook
Workshop Original Play in Utrecht door Fred Donaldson

15 september 2015

Joyce van den Bogaard

Geplaatst in:

Fred Donaldson doet al meer dan 40 jaar onderzoek naar het spel van kinderen, volwassenen en wilde dieren. Hierin ontdekte hij universele patronen en speelde vervolgens met onder anderen ernstig zieke kinderen, gehandicapte kinderen, leden van straatbendes en volwassenen in de gevangenis. Hij geeft wereldwijd seminars om zijn ervaring met Original Play te delen.

Deze workshop, op 17 en 18 oktober in Utrecht, door Fred Donaldson is gericht op ouders en opvoeders die beschikbaar willen zijn voor het oorsponkelijke spel van hun kinderen. Want een liefdevolle volwassene is een van de beste toevluchtsoorden die een kind zich kan wensen!

De workshop ontwikkelt je eigen innerlijke respectvolle speelhouding. Je leert welke rol je kunt hebben in het stimuleren van Original Play en hoe je zelf aan dit spel kunt meedoen! Fred gaat in op verschillende aspecten van spelrelaties en hij laat ons zien en ervaren hoe we via Original Play op een praktische manier kunnen bijdragen aan veiligheid, vertrouwen en verbinding met kinderen.

De voertaal is Engels, vertaling wordt in overleg met aanwezigen geregeld.
Datum: 17 en 18 oktober 2015
Locatie: Aikidocentrum Utrecht, Oude Kerkstraat 32, Utrecht
Kosten: € 225.

Meer lezen? Bekijk de flyer (pdf) of bekijk de Europese website van Original Play voor meer informatie over Original Play in Europa. Inschrijven? Stuur een mailtje naar originalplay@bisho.nl of kijk op www.bisho.nl/originalplay

Om u beter van dienst te zijn, maakt hetkind.org gebruik van cookies » Meer informatie