profiel

Christiaan Zandt


Christiaan Zandt
Bekijk mijn profiel

twitter
facebook
Workshop Original Play door Fred Donaldson – Groningen

28 augustus 2017

Christiaan Zandt

Geplaatst in:

Fred Donaldson doet al meer dan 40 jaar onderzoek naar het spel van kinderen, volwassenen en wilde dieren. Hierin ontdekte hij universele patronen en speelde vervolgens met onder anderen ernstig zieke kinderen, gehandicapte kinderen, leden van straatbendes en volwassenen in de gevangenis. Hij geeft wereldwijd seminars om zijn ervaring met Original Play te delen.

Deze workshop, op 2 en 3 december in Groningen, door Fred Donaldson is gericht op ouders en opvoeders die beschikbaar willen zijn voor het oorspronkelijke spel van hun kinderen. Want een liefdevolle volwassene is een van de beste toevluchtsoorden die een kind zich kan wensen!

De workshop ontwikkelt je eigen innerlijke respectvolle speelhouding. Je leert welke rol je kunt hebben in het stimuleren van Original Play en hoe je zelf aan dit spel kunt meedoen! Fred gaat in op verschillende aspecten van spelrelaties en hij laat ons zien en ervaren hoe we via Original Play op een praktische manier kunnen bijdragen aan veiligheid, vertrouwen en verbinding met kinderen.

De voertaal is Engels, vertaling wordt in overleg met aanwezigen geregeld.
Datum: 2 en 3 december 2017
Locatie: Cursuscentrum Het Spoor, Marwixstraat 35-39, 9726 CB Groningen
Kosten: € 225.

Partnerkorting: Schrijf in met zijn tweeën en je ontvangt allebei 10% korting!

Meer lezen? Bekijk de Europese website van Original Play voor meer informatie over Original Play in Europa. Inschrijven? Stuur een mailtje naar aanmelden@bisho.nl of kijk op http://bisho.nl/agenda/workshop-original-play-in-groningen/

Om u beter van dienst te zijn, maakt hetkind.org gebruik van cookies » Meer informatie