profiel

admin HetKind


admin

Meer weten over deze pagina of dit onderwerp? Stuur een e-mail naar: redactie@hetkind.org

twitter

Moeilijke vragen voor de docent: ‘Hij heeft zichzelf die vragen nooit gesteld. Het antwoord is hem nooit geleerd.’ door @FransDroog hetkind.org/2018/01/19/moe…

Ongeveer 12 uur geleden op hetkind's Twitter via Twitter Web Client

facebook
E-books

Stichting NIVOZ stelt dit schooljaar een aantal e-books samen n.a.v. een verkenning van het begrip Volwassenheid, ons jaarthema. We denken dat een dergelijk onderzoek behulpzaam kan zijn voor het pedagogisch handelen, dan wel voor de pedagogische opdracht die je als leraar, schoolleider of onderwijsbegeleider draagt en uitvoert. De gehele reeks is gratis te downloaden.

.

E-book 3

In de maand november en december verkenden we dit begrip vanuit een maatschappelijk perspectief. U kunt dit derde e-book downloaden vanaf vrijdag 8 december: In wat voor wereld wil jíj leven? 

In het e-book (60 pagina’s) vindt u selectie van verhalen, blogs en artikelen die rondom het deelthema zijn geschreven. Als u uw naam en e-mail invult, sturen we u het boek in PDF-versie toe.

E-book 2

In de maand oktober verkenden we het begrip Volwassenheid vanuit een democratisch  perspectief.  Ook dit tweede e-book kunt u gratis downloaden: Wat betekent het om ‘vrij-te’zijn’? Als u uw naam en e-mail invult, sturen we u het boek in PDF-versie toe.

E-book 1

Ook het eerste e-book is nog te verkrijgen. Daarin verkenden we volwassenheid vanuit een spiritueel perspectief.

NIVOZ houdt u graag op de hoogte van publicaties, activiteiten rondom hetzelfde thema. Met uw e-mailadres is dat mogelijk.

 

 

Om u beter van dienst te zijn, maakt hetkind.org gebruik van cookies » Meer informatie