profiel

admin HetKind


admin

Meer weten over deze pagina of dit onderwerp? Stuur een e-mail naar: redactie@hetkind.org

twitter

Veel data, weinig inzicht: in hoeverre is de Nederlandse onderwijsinspectie onderdeel van de empirische hetkind.org/?p=64524

Ongeveer 2 uur geleden op NIVOZ-platform hetkind's Twitter via hetkind website

facebook
Ja, ik doe mee

‘Op dit platform gaat het beslist over waar het in onderwijs om draait:
om de ontwikkeling van het kind en de passie, rol, 
verantwoordelijkheid van mensen en professionals in het werken en leven met kinderen.’

Duizenden – leraren, schoolleiders, bestuurders, maar ook vaders en moeders, zorgverleners, wetenschappers en onderzoekers – hebben de weg gevonden naar de verhalen, de gezamenlijke activiteiten, de onderwijsavonden, de onderwijscafés én naar elkaar. Jouw bijdrage is belangrijk. Voor anderen, voor het onderwijs en dus voor onze samenleving.

Lees mee
Voel je je aangesproken of krijg je zin, dan kun je je aansluiten op de dagelijkse stroom aan artikelen. Schrijf je in voor de nieuwsbrieven, waarin een overzicht van de tien best bekeken artikelen van die week en een aanbevolen artikel. Tot slot een handige agenda met aankondiging. Via facebook en twitter worden er dagelijks drie blogs/artikelen/bijdragen online gezet. Ook is er een LinkedIn-groep van hetkind.

Schrijf mee en doe mee
Voel je je geroepen om zelf over en vanuit jouw praktijk verhalen te delen, dan kun je contact opnemen met ons, het redactieteam via redactie@hetkind.org. Meer dan 1000 mensen gingen je voor en de meesten zijn al met een profiel en contactgegevens zichtbaar geworden. Op NIVOZ-onderwijsavonden, coalitiebijeenkomsten, masterclasses en in trajecten – kun je andere volgers ontmoeten.

 

 

Om u beter van dienst te zijn, maakt hetkind.org gebruik van cookies » Meer informatie