Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

profiel

Beheerder HetKind


admin

Meer weten over deze pagina of dit onderwerp? Stuur een e-mail naar: redactie@hetkind.org

Stemming van hetkind
twitter

Prestatiepijn in het onderwijs: ‘Vind je talent! Word nóg excellenter!’ hetkind.org/?p=57917

Ongeveer 5 uur geleden op hetkind's Twitter via hetkind website

facebook
Ja, ik doe mee

‘Op dit platform gaat het beslist over waar het in onderwijs om draait:
om de ontwikkeling van het kind en de passie, rol, 
verantwoordelijkheid van mensen en professionals in het werken en leven met kinderen.’

Hetkind is van zichzelf, maar heeft anderen nodig om zich te ontwikkelen. Duizenden – leraren, schoolleiders, bestuurders, maar ook vaders en moeders, zorgverleners, wetenschappers en onderzoekers – hebben de weg gevonden naar de verhalen, de gezamenlijke activiteiten, de onderwijsavonden, de onderwijscafés én naar elkaar. Jouw bijdrage is belangrijk. Voor anderen, voor het onderwijs en dus voor onze samenleving.

Lees mee
Voel je je aangesproken of krijg je zin, dan kun je je aansluiten op de dagelijkse stroom aan artikelen. Schrijf je in voor de nieuwsbrieven, waarin een overzicht van de tien best bekeken artikelen van die week en een aanbevolen artikel. Tot slot een handige agenda met aankondiging. Via facebook en twitter worden er dagelijks drie blogs/artikelen/bijdragen online gezet. Ook is er een LinkedIn-groep van hetkind.

Schrijf mee en doe mee
Voel je je geroepen om zelf over en vanuit jouw praktijk verhalen te delen, dan kun je contact opnemen met ons, het kernteam via redactie@hetkind.org. Meer dan 400 mensen gingen je voor en de meesten zijn al met een profiel en contactgegevens zichtbaar geworden. Op onderwijsavonden en in onderwijscafés kun je andere kind-volgers ontmoeten. In de online agenda lees je aankondigingen. Wil je zelf een onderwijscafé in jouw regio organiseren, dan kun je ons ook mailen en kijken wij waar we ondersteuning kunnen bieden.

Groei mee
Door te participeren zul je merken dat je jezelf in ontwikkeling brengt, dat je praktijk elke dag weer inspiratie geeft en dat jij en je kinderen kunnen groeien. Emancipatie, legitimatie en verbinding zijn in dit proces voorname begrippen. Met elkaar zorgen we voor een samenleving waarin pedagogisch goed onderwijs de grondtoon is.

 

Iedereen maakt verschil, maar samen hebben we impact

 

cheque blauwMet een bijdrage van € 50,– per jaar helpt u hetkind verder op de ingeslagen weg, draagt u bij aan het gewicht van alle activiteiten en de stem van hetkind in het publieke domein. Gezamenlijk waarborgen we de continuïteit en maken we impact.

Het bedrag van 50 euro (of meer) kunt u doneren via deze link!

U ontvangt dan het ‘Jaarboek 2014, met waardevolle verhalen voor goed onderwijs en een jubileumuitgave ‘NIVOZ & de urgentie van goed onderwijs

Let op: Giften zijn aftrekbaar van de belasting omdat hetkind deel is van het NIVOZ, een bij de belastingdienst erkende Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI), een stichting zonder winstoogmerk.

 

 

Om u beter van dienst te zijn, maakt hetkind.org gebruik van cookies » Meer informatie