Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

profiel

Beheerder HetKind


admin

Meer weten over deze pagina of dit onderwerp? Stuur een e-mail naar: redactie@hetkind.org

Stemming van hetkind
twitter

Prestatiepijn in het onderwijs: ‘Vind je talent! Word nóg excellenter!’ hetkind.org/?p=57917

Ongeveer 5 uur geleden op hetkind's Twitter via hetkind website

facebook
Onderwijscafés

cafe collageHetkind-themalogo-onderwijscafe

Leraren worden uitgenodigd om hun eigen onderwijscafé te organiseren, in hun eigen regio. In een informele setting vertellen ze daar over de leraar die ze (willen) zijn, waarom ze doen wat ze doen. Ze inspireren en legitimeren zichzelf en collega’s en ondersteunen elkaar op het pad van ontwikkeling.

Agenda

14 oktober: Nijmegen
29 oktober: Alkmaar

Er blijkt een grote behoefte te bestaan om het zo nu en dan over onderwijs te hebben. Los van de organisatorische werkelijkheid. Waar draait het nu echt om? Hoe doen jullie dat? De verhalen van en over de leerlingen zijn keer op keer de bron. Bron van kennis en bron van inspiratie, nieuwe energie. De onderwijscafe’s boren die bron aan.

Via de website en nieuwsbrieven van hetkind wordt het eerstvolgende onderwijscafé – dat op wisselende locaties, in verschillende regio’s plaatsvindt – aangekondigd.

Je eigen onderwijscafé om de hoek?

Een aantal leraren die het traject Pedagogisch tact of leiderschap hebben gevolgd, hebben in hun eigen omgeving een onderwijscafé opgestart. Heb je zelf interesse, dan kun je contact opnemen met Rob van der Poel of Annonay Andersson. –> redactie@hetkind.org
Zij zullen je dan ondersteunen bij het zetten van een eerste stap. Ze kunnen je ook verbinden met docenten die jou al zijn voorgegaan.

cafeeetje1

Om u beter van dienst te zijn, maakt hetkind.org gebruik van cookies » Meer informatie