profiel

admin HetKind


admin

Meer weten over deze pagina of dit onderwerp? Stuur een e-mail naar: redactie@hetkind.org

twitter

Over zelfregulatie: ‘Ga niet af op de gesprekstechnieken die we in het onderwijs kennen, maar laat het kind aan het hetkind.org/?p=64512

Ongeveer 11 minuten geleden op NIVOZ-platform hetkind's Twitter via hetkind website

facebook
waarom aansluiten?

Omdat goede theorie en praktijk inspireert
Omdat je de leidende principes van hetkind onderschrijft
Omdat het platform ondersteuning vraagt en uw bijdrage waardeert

‘It takes a whole village to raise a child’

Het platform van hetkind biedt inspiratie, legitimatie en verbinding voor iedereen die betrokken is bij ontwikkeling van jonge mensen en kinderen. Dat kan zijn vanuit uw rol als professional van  onderwijskundige, leraar, schoolleider en/of schoolbestuurder. Of vanuit uw interessegebied en betrokkenheid die u heeft als ouder, als vrijwilliger, als opvoeder.

Aan hetkind.org verbinden mensen zich. Als persoon, als individu. Ter ondersteuning, als support. Achter de button ‘WIJ ZIJN HET KIND’ krijgt  iedereen een plek. Wij vragen ook aan u of u zich aansluit. Daarvoor zijn allerlei redenen. Wij hebben er alvast drie geformuleerd.

Door onderstaand registratieformulier in te vullen , krijgt u een vermelding op de website (WIJ ZIJN HETKIND) en ontvangt u tweewekelijks het online-magazine. U kunt het kind ook volgen via Twitter, LinkedIn en Facebook. Ook via die kanalen wordt melding gemaakt van alle artikelen die op deze website verschijnen.

Om u beter van dienst te zijn, maakt hetkind.org gebruik van cookies » Meer informatie