inspiratie, legitimatie en verbinding
Deze website wordt inmiddels elke maand meer dan 150.000 keer bezocht! De verhalen komen van leraren, schoolleiders, bestuurders, ouders/opvoeders en onderwijsbetrokkenen zelf.
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

profiel

Beheerder HetKind


admin

Meer weten over deze pagina of dit onderwerp? Stuur een e-mail naar: redactie@hetkind.org

Stemming van hetkind
twitter

‘De beste leerschool blijkt maar weer dat je de dingen zelf moet ervaren’ hetkind.org/?p=57360

Ongeveer 2 weken geleden op hetkind's Twitter via hetkind website

facebook
Welkom op HetKind

Goed dat je je hebt aangesloten bij hetkind.

Hetkind wil dat goede onderwijspraktijk in Nederland een gezicht krijgt en zichtbaar wordt.

We hopen dan ook dat je een actieve bijdrage wilt leveren.

Dat kan door jezelf zichtbaar te maken op de site. Door je profiel hier [link] verder op te maken weten andere leden wie je bent en wat je doet.

Ook horen we graag wat voor jouw onderwijspraktijk inspirerend en relevant is. Dat kan door te reageren op artikelen, zelf een artikel of film aan te leveren (via ‘bijdrage aanleveren’) en jouw favorieten aan te merken.

Verbinding ontstaat ook op basis van echt contact. We willen graag dat mensen die aangesloten zijn bij hetkind elkaar kunnen ontmoeten. Daarom organiseren we zelf activiteiten en plaatsen we activiteiten van andere organisaties die passen bij de principes van hetkind in de agenda.

Maar uiteindelijk heeft het verbinden, inspireren en legitimeren van goede onderwijspraktijk natuurlijk pas echt zin, als die praktijk ook daadwerkelijk zichtbaar is.

Op de site verzamelen we zoveel mogelijk goede voorbeelden, in de vorm van portretten, verhalen, praktijkfilms en praktijksuggesties.

Tenslotte maken we zichtbaar waar in Nederland goede onderwijspraktijk op de werkvloer te bezoeken is. Hoor jij als leerkracht of hoort jouw school/organisatie daar ook bij, omdat je de leidende principes in praktijk brengt? Laat het ons weten!

De redactie
redactie@hetkind.org