profiel

Eveline Havenith


Eveline Havenith
Bekijk mijn profiel

twitter

‘Het digitale klassendagboek als bevestiging van de relatie die kinderen met mij hebben en ik met hen’ hetkind.org/2015/02/24/kan…

Gisteren op hetkind's Twitter via hetkind website

facebook
PechaKucha: ‘How does education benefit from and enhance creativity and innovation?’

6 januari 2011

Eveline Havenith

Geplaatst in:

Op 20 december 2010 organiseerde  PechaKucha in Maastricht een onderwijs special met als titel:  How does Education benefit from and enhance creativity and innovation? Hier een videoverslag.

Eveline Havenith houdt een inspirerend betoog over kinderen en hun toekomst, waarin ze zich afvraagt hoe we kinderen voorbereiden om hun plek in de wereld in te nemen. Nieuwe manieren van denken zijn nodig, die Howard Gardner de ‘five minds of the future’ heeft genoemd. In dit filmpje laat Eveline Havenith zien, dat daarvoor een nieuwe onderwijspraktijk onontbeerlijk is.

Bekijk het filmpje:  http://bit.ly/fbmdLX

Achtergrondinformatie:

PechaKucha (Japanese for chit-chat) is based on the belief that you don’t need lots of time to explain a good idea. It gives you the possibility to spread your news or ideas with the help of 20 slides, that you can each comment on for 20 seconds. Your main goal, explaining the essence of  a new idea, building, concept or method, is then explained in no more than 6 minutes and 40 seconds. In an informal and inspiring atmosphere of course.

Om u beter van dienst te zijn, maakt hetkind.org gebruik van cookies » Meer informatie