profiel

BartJan Commissaris


BartJan Commissaris
Bekijk mijn profiel

Dereck Oerlemans


Dereck Oerlemans
Bekijk mijn profiel

Roland Schut


Roland Schut
Bekijk mijn profiel

twitter
facebook
Video-impressie van conferentie ‘In het onderwijs kan het wel’ in Vught

5 februari 2011

Dereck Oerlemans

Geplaatst in:

De tweede conferentie ‘In Het Onderwijs Kan Het Wel’ in Vught inspireerde veel onderwijsmensen. Op 15 januari 2011 kwamen toonaangevende sprekers als Marc Lammers, Boris van der Ham en natuurlijk Luc Stevens voor het voetlicht. Dereck Oerlemans maakte een impressie van de dag.

InHetOnderwijsKanHetWel (IHOKHW) is een initiatief van het NIVOZ, De Baak, DUOO, Mastercircle en Now-here. De aanleiding is het verlies van talent en kwaliteit in de maatschappij enerzijds, maar ook de onnodige nadelen van de negatieve beeldvorming van het onderwijs anderzijds. Door te laten zien hoe het wel kan, wordt de dialoog ondersteund die nodig is. Op 29 mei 2010 en 15 januari 2011 vonden twee eerdere edities plaats van IHOKHW. Zie voor verslaglegging onder meer deze website en www.inhetonderwijskanhetwel.nl

[vimeo 19523078]

Klik hier voor meer films en verslagen van de conferentie

Om u beter van dienst te zijn, maakt hetkind.org gebruik van cookies » Meer informatie