profiel

Rikie van Blijswijk


Rikie van Blijswijk
Bekijk mijn profiel

Marcel van Herpen


Marcel van Herpen
Bekijk mijn profiel

twitter
facebook
De Leerschool biedt studiedag met Marcel van Herpen op 26-05-11 in Den Haag

11 april 2011

Rikie van Blijswijk

Geplaatst in:

De Leerschool biedt een studiedag aan met Marcel van Herpen op 26 mei 2011 in Den Haag.  Marcel van Herpen staat bekend als een bevlogen en inspirerend verteller, die met praktijkvoorbeelden, humor en rake stellingen zijn toehoorders wakker schudt en uitnodigt zich de vraag te stellen ‘waar draait het nu eigenlijk om in het onderwijs?’.

Marcels verhaal over Duurzaam Opvoeden en Ontwikkelen (DuOO) heeft inmiddels vele mensen in het onderwijs bereikt en geïnspireerd. Zijn kernboodschap ‘willen we kinderen grootbrengen op een manier waarop ze kunnen groeien om lang te bestaan, kortom, willen we duurzaam opvoeden en ontwikkelen, dan zullen we van koers moeten veranderen’ wordt over het algemeen direct herkend en beaamd. Wel kan het gebeuren dat je na een lezing van Marcel achterblijft met de vraag: ‘maar hoe?’.

Daarom heeft de Leerschool Marcel van Herpen uitgenodigd een dag lang met schoolleiders en andere geïnteresseerden te komen werken. Na zijn boeiende lezing in de ochtend is er de rest van de dag alle ruimte voor hoe & waarom vragen, voorbeelden, twijfels, tegenwerpingen en plannen. Net zolang tot er geen vraag meer overblijft en iedereen het gevoel heeft ‘morgen ga ik beginnen’. Of eigenlijk: verder waarmee ik al bezig ben, met uitzicht op een heleboel nieuwe mogelijkheden.

Datum: 26 mei 2011. Tijd: 10u00 tot 16u00. Kosten: € 200 incl. lunch, excl. BTW. Plaats: De Klas van de Leerschool, Beeklaan 184, Den Haag.
Meer informatie en opgeven: info@deleerschool.nl Contactpersonen: Rikie van Blijswijk en Merlijn Wentzel.

Om u beter van dienst te zijn, maakt hetkind.org gebruik van cookies » Meer informatie