inspiratie, legitimatie en verbinding
Deze website wordt inmiddels elke maand meer dan 150.000 keer bezocht! De verhalen komen van leraren, schoolleiders, bestuurders, ouders/opvoeders en onderwijsbetrokkenen zelf.
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

profiel

Dereck Oerlemans


Dereck Oerlemans
Bekijk mijn profiel

Eline Stolp


Eline Stolp
Bekijk mijn profiel

Ellen Emonds


Ellen Emonds
Bekijk mijn profiel

Marcel van Herpen


Marcel van Herpen
Bekijk mijn profiel

Stemming van hetkind
twitter

‘De beste leerschool blijkt maar weer dat je de dingen zelf moet ervaren’ hetkind.org/?p=57360

Vorige week op hetkind's Twitter via hetkind website

facebook
Videoimpressie Conferentie ‘InHetOnderwijsKanHetWel’ 25 aug. jl.

27 augustus 2011

Dereck Oerlemans

Geplaatst in:

De derde Conferentieavond van ‘In het Onderwijs Kan Het Wel’ droeg het thema ‘Succes’. Als we over ‘succes’ spreken, waar hebben we het dan (met elkaar) over, wat is de betekenis ervan en wie bepaalt het succes? Vijf speciale gasten en meer dan 100 onderwijskrachten droegen op donderdagavond 25 augustus bij aan een dialoog op landgoed De Horst in Driebergen.  De filmische impressie is van Dereck Oerlemans.
…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

[vimeo 28197104]

Deze unieke conferentie kwam tot stand in samenwerking met het tweedaagse festival Learning Lane en vond plaats in een grote festivaltent op landgoed De Horst in Driebergen. Er verschijnen de komende week meer bijdragen op www.hetkind.org naar aanleiding van deze avond.

InHetOnderwijsKanHetWel (IHOKHW) is een initiatief van het NIVOZ, De Baak, DUOO, Mastercircle en Now-here. De aanleiding is het verlies van talent en kwaliteit in de maatschappij enerzijds, maar ook de onnodige nadelen van de negatieve beeldvorming van het onderwijs anderzijds. Door te laten zien hoe het wel kan, wordt de dialoog ondersteund die nodig is. Op 29 mei 2010 en 15 januari 2011 vonden twee eerdere edities plaats van IHOKHW. Zie voor verslaglegging onder meer deze website en www.inhetonderwijskanhetwel.nl