profiel

twitter

Speelruimte voor het kind dankzij de aandachtige aanwezigheid van de leerkracht hetkind.org/?p=56194

Ongeveer 6 uur geleden op NIVOZ-platform hetkind's Twitter via hetkind website

facebook
Video Ferre Laevers: onderwijs aan ‘leren leven’ koppelen

22 december 2011

Ferre-Laevers

Ferre Laevers spreekt in deze video over ‘Leren Leven’ als zijnde het doel van onderwijs. Laevers stond aan de basis van het ErvaringsGericht Onderwijs, dat via Belgié de laatste vijftien jaar ook in Nederland stevige wortels heeft gerkegen. Op vele tientallen scholen wordt er EGO-onderwijs gegeven. Op woensdagavond 11 januari a.s. verzorgt Ferre Laevers een lezing in Driebergen. Het is de derde in een serie 7 x inspiratie waarvoor helaas geen losse kaarten meer te verkrijgen zijn (UITVERKOCHT).

Prof. dr. Ferre Laevers is professor aan de Katholieke Universiteit in Leuven. Zijn onderwijsconcept lag 20 jaar geleden aan de basis van het Ervarings Gericht Onderwijs (EGO) in België en – 5 jaar later in Nederland.  OP 11 januari spreekt hij vanuit het thema ‘De kracht van een procesgerichte benadering in het perspectief van talentontwikkeling en excellentie ‘. De avond begint om 19.00 uur in gebouw BlauwGedicht, t.o. parkeerplaats 1 op landgoed De Horst, Driebergen.

Voor de volgende onderwijsavonden is nog wel plek. Gaarne tevoren aanmelden via  het digitale inschrijfformulier (klik HIER). Een losse entree kost 25 euro.  U kunt ook groepskorting krijgen van 25% bij acht of meer personen.
Informeer bij info@nivoz.nl

De video van Ferre Laevers (Leren Leven)

 

 

Om u beter van dienst te zijn, maakt hetkind.org gebruik van cookies » Meer informatie