profiel

Rob van der Poel


robvanderpoel
Bekijk mijn profiel

Wat is voor jou de onderwijsfilm van 2017?
twitter

Er kan nog gestemd worden voor onderwijsfilm van 2017 - zie op de website hetkind.org Wel met argumentatie en onderbouwing... twitter.com/kinderenjufkie…

Ongeveer 2 minuten geleden op hetkind's Twitter via Twitter for iPhone

facebook
TED-Ed, voor ‘extraordinary educators, great lessons and talented animators’

16 maart 2012

robvanderpoel

Geplaatst in: Partnerschap, Legitimering

TED-Ed is TED’s nieuwe onderwijsinitiatief. In deze introductiefilm wordt gesproken over de doelstellingen, de meerwaarde en wordt een uitnodiging gedaan. Je kunt namelijk zelf ‘teachers’ nomineren, je kunt bijzondere lessen aanbieden en je kunt talentvolle animaties aandragen. Kijk hier. En schrijf je hier alvast in op het TEDEducation-kanaal .

Over TED-Ed

TED-Ed’s mission is to capture and amplify the voices of great educators around the world. We do this by pairing extraordinary educators with talented animators to produce a new library of curiosity-igniting videos. You can nominate a teacher, nominate an animator or suggest a lesson here: Schrijf je hier alvast in op het TEDEducation-kanaal

TEDTalks released M, W, F on the TED-Ed YouTube channel.

Om u beter van dienst te zijn, maakt hetkind.org gebruik van cookies » Meer informatie