profiel

Rikie van Blijswijk


Rikie van Blijswijk
Bekijk mijn profiel

Wat is voor jou de onderwijsfilm van 2017?
twitter

Waak voor sociale pijn die lesgeeft aan sociale pijn hetkind.org/?p=59614

Ongeveer 3 uur geleden op hetkind's Twitter via hetkind website

facebook
Bekentenissen van een ‘slechte’ leraar

17 maart 2012

Rikie van Blijswijk

William Johnson is leraar op een public highschool in Brooklyn. Hij schrijft over onderwijs voor de website Gotham Schools. Dit artikel verscheen recent in the New York Times . William vraagt  zich af of hij echt zo’n slechte leraar is. Hij wil namelijk zo graag goed zijn in zijn werk!

I AM a special education teacher. My students have learning disabilities ranging from autism and attention-deficit disorder to cerebral palsy and emotional disturbances. I love these kids, but they can be a handful. Almost without exception, they struggle on standardized tests, frustrate their teachers and find it hard to connect with their peers. What’s more, these are high school students, so their disabilities are compounded by raging hormones and social pressure.

As you might imagine, my job can be extremely difficult. Beyond the challenges posed by my students, budget cuts and changes to special-education policy have increased my workload drastically even over just the past 18 months. While my class sizes have grown, support staff members have been laid off. Students with increasingly severe disabilities are being pushed into more mainstream classrooms like mine, where they receive less individual attention and struggle to adapt to a curriculum driven by state-designed high-stakes tests. Lees hier verder

Om u beter van dienst te zijn, maakt hetkind.org gebruik van cookies » Meer informatie