profiel

Jan Schalkx


Jan Schalkx
Bekijk mijn profiel

twitter

YouTube, gipsmaskers, games en make-up hetkind.org/?p=59486

Ongeveer 9 uur geleden op hetkind's Twitter via hetkind website

facebook
Basta: schooltelevisie in thema’s voor kinderen uit groep 7 en 8

20 april 2012

Jan Schalkx

Basta is al tien jaar hèt schooltelevisieprogramma voor kinderen uit groep 7 en 8 uit het Amsterdamse basisonderwijs. Iedere week brengt Basta vanaf een andere basisschool een nieuw onderwerp. Dit seizoen staan de afleveringen in het teken van Burgerschap. U kunt afleveringen verwachten over o.a. het gezin, armoede, pesten en vrijwilligerswerk. De thema’s zijn te gebruiken in je eigen lesprogramma. Je kunt in een uitgebreid archief zoeken om te kijken of iets aansluit op jouw onderwijspraktijk.

Leerlingen worden betrokken bij de filmpjes in diverse rollen. De redactie staat op voor ideeën van leerlingen en docenten, waardoor Basta verbonden is aan de cultuur en denken binnen het basisonderwijs. Er is een directe link, waar je je ideeën en vragen kwijt kunt.

http://www.bastaschooltv.nl/contact

Vakgebieden waaruit thema’s belicht worden zijn:
Nederlands, kunst & cultuur, geschiedenis,  sport & gezondheid, aardrijkskunde, natuur & techniek, verkeer en burgerschap.

De thema’s zijn te gebruiken in je eigen lesprogramma. Je kunt in een uitgebreid archief zoeken op onderwerp, thema of vak, om te kijken of iets aansluit op jouw onderwijspraktijk.

Ga naar www.bastaschooltv.nl/

 

Aangebracht door Marcel van Herpen

Om u beter van dienst te zijn, maakt hetkind.org gebruik van cookies » Meer informatie