profiel

twitter

De dagplanning overhoop: er is een lammetje geboren op aard hetkind.org/?p=63812

Ongeveer 19 minuten geleden op NIVOZ-platform hetkind's Twitter via hetkind website

facebook
Bas Haring over talentontwikkeling: ‘Richt je niet op hen die toch wel goed terecht komen’

31 juli 2012

Bas-Haring

Het is onverstandig om het onderwijs te richten op hen die toch wel goed terecht komen, zegt volksfilosoof Bas Haring. ”En je hebt niet de plicht je talenten te benutten”. Een prikkelende stelling over talentontwikkeling, het eerste principe van hetkind. Dit vier minuten durende interview met Bas Haring geeft stof tot nadenken. Wat is eigenlijk mijn definitie van talent? En die van mijn collega’s? Wat beschouw ik als mijn opdracht: eruit halen wat erin zit of een kind helpen te ontdekken waar hij gelukkig van wordt nu en in de toekomst?

[vimeo 20370101]

Om u beter van dienst te zijn, maakt hetkind.org gebruik van cookies » Meer informatie