Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

profiel

Stemming van hetkind
twitter

‘De beste leerschool blijkt maar weer dat je de dingen zelf moet ervaren’ hetkind.org/?p=57360

Ongeveer 2 weken geleden op hetkind's Twitter via hetkind website

facebook
Bas Haring over talentontwikkeling: ‘Richt je niet op hen die toch wel goed terecht komen’

31 juli 2012

Bas-Haring

Het is onverstandig om het onderwijs te richten op hen die toch wel goed terecht komen, zegt volksfilosoof Bas Haring. ”En je hebt niet de plicht je talenten te benutten”. Een prikkelende stelling over talentontwikkeling, het eerste principe van hetkind. Dit vier minuten durende interview met Bas Haring geeft stof tot nadenken. Wat is eigenlijk mijn definitie van talent? En die van mijn collega’s? Wat beschouw ik als mijn opdracht: eruit halen wat erin zit of een kind helpen te ontdekken waar hij gelukkig van wordt nu en in de toekomst?

[vimeo 20370101]